DOLAR 32,5986 0%
EURO 34,9433 0.26%
ALTIN 2.421,98-0,31
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2087446-3,38%
Edirne
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Oyuncaklarını verdiler, tiyatro biletini kaptılar

Oyuncaklarını verdiler, tiyatro biletini kaptılar

ABONE OL
13 Aralık 2022 13:22
Oyuncaklarını verdiler, tiyatro biletini kaptılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keşan Belediyesi tarafından düzenlenen “Kullanmadığın Oyuncağı Getir, Tiyatroyu Ücretsiz İzle” etkinliğinde 366 oyuncak bağışlandı.

Etkinlik kapsamında kullanmadıkları oyuncaklarını getiren çocuklar, İstanbul Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Suşa ile Kiki” adlı oyunu ücretsiz izledi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü, Keşan Belediyesi Selim Sesler Konferans Salonu’nda, saat 13.00 sıralarında başlayan etkinliğe, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı, Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Andaç Gedik ile çocuklar katıldı.

Çocuklar, Erdoğan Kahyaoğlu tarafından yazılan, Sevinç Erol’un yönettiği ve Merve Şeyma Zengin ile Refiye Genç’in oynadığı, bir kaplumbağa ile kuşun iyi arkadaşlığını anlatan “Suşa ile Kiki” adlı oyunu beğeniyle izledi.

En sevdiği oyuncaklarını bağışladıklarını belirten çocuklar, “Tiyatro izlemeyi çok seviyoruz. Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Çok güzel tiyatrolar getiriyor. En sevdiğimiz oyuncaklarımızı bağışladık. Oyuncağı olmayan arkadaşlarımıza hediye ettik.” dedi.

“BU ETKİNLİK UMARIM TÜM TÜRKİYE’DE YAPILIR”

Erol ise etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, şunları söyledi: “Oyunumuzda arkadaşlarımıza ne kadar kıymet vermemiz gerektiğini, bedenimizin çok öneminin olmadığını anlatıyoruz. Bir kuş ve kaplumbağanın arkadaşlığı. Arkadaşlarımızı kınamak, küçümsemek yerine onlardan ne öğrenebileceğimizi anlatan bir oyun. Birbirimize yardım etmemiz gerektiğini unutmamız lazım. Belediyemizin düzenlediği kampanya da gerçekten çok iyi. Çocuklarımızın hepsi oyuncaklarını bağışladı. O oyuncaklar başka çocuklara neşe ve sevinç olacak. Umarım tüm Türkiye’de bu etkinlik yapılır.”

“ÇOCUKLARIMIZIN İLGİSİ ÇOK GÜZEL”

Yakup Balcı ise kampanyaya katılan çocuklara teşekkür ederek, “Keşan Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz önemli işlere sosyal sorumluluk anlamında bir yenisi ekledik. ‘Kullanmadığın Oyuncağı Getir, Tiyatroyu Ücretsiz İzle’ etkinliğimiz ile çocuklarımız ellerindeki oyuncaklarını ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştıracak olmanın mutluluğunu yaşıyor.  İnsana hizmet anlayışımızla bugün bu etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımızın da ilgisi çok güzel. Bugün 100’lerce oyuncuğu bağışladılar ve tiyatroyu ücretsiz izlediler. Çocuklarımızda yardımlaşmayı öne çıkaracak bir etkinlik. Bağışlanan oyuncakları ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştıracağız. Bu oyuncaklar da o çocukların mutluluğu olacak.” şeklinde konuştu.

Etkinlik kapsamında çocukların bağışladığı 366 oyunda, ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.