DOLAR 32,3711 0.14%
EURO 35,0102 -0.23%
ALTIN 2.324,670,24
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22932482,15%
Edirne
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Özel Filiz Okulları ve AUBG arasında öğrenci kabul protokolü imzalandı

Özel Filiz Okulları ve AUBG arasında öğrenci kabul protokolü imzalandı

ABONE OL
30 Mart 2022 10:59
Özel Filiz Okulları ve AUBG arasında öğrenci kabul protokolü imzalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özel Filiz Okulları ile Amerıcan Unıversıty In Bulgarıa (AUBG) arasında öğrenci kabul protokolü imzalandı. Protokol sayesinde Filiz Okullarında öğrenim gören öğrenciler, okullarından aldıkları akademik referansla kendileri için sunulan özel avantajlarla kayıt-kabul işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Özel Filiz Okulları kurucuları Özgür Gür, Kemal Uğur Özaltay ve Çağdaş Değirmencioğlu, geçtiğimiz gün gerçekleştirdikleri ziyarette Bulgaristan Amerikan Üniversitesiyle öğrenci kabulü konusunda iş birliği protokolü imzaladılar.

Vakıf Başkanı David R. Evans ve Direktör Boriana Shalyavska’nın da hazır bulunduğu görüşmede Özel Filiz Okulları öğrencilerine sunulacak fırsatlar, öğrencilerin AUBG diploması ile elde edeceği kazanımlar karşılıklı olarak imza altına alındı.

İmzalanan protokol sayesinde Filiz Okullarında öğrenim gören öğrenciler, okullarından aldıkları akademik referansla kendileri için sunulan özel avantajlarla kayıt-kabul işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Ülkemizde, ABD ve AB ülkeleri başta olmak üzere denkliği ve geçerliği bulunan AUBG diplomasıyla Özel Filiz Okulları öğrencileri, gelecekleri için yeni bir alternatife daha sahip oldular.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.