DOLAR 32,5153 -0.11%
EURO 34,8156 -0.16%
ALTIN 2.426,46-0,14
BIST 9.713,540,71%
BITCOIN 2119711-3,05%
Edirne
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Özel İdare yatırımları değerlendirildi

Özel İdare yatırımları değerlendirildi

ABONE OL
16 Kasım 2022 15:02
Özel İdare yatırımları değerlendirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne İl Özel İdare Yatırımları Değerlendirme Toplantısı Vali H. Kürşat Kırbıyık Başkanlığında gerçekleştirildi. Vali Kırbıyık toplantıda, İl Özel İdaresi ve KÖYDES bütçesi ile yapılan yatırımların hassasiyetle yerinde incelenmesini ve işlerin bizzat takip edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Vali Kırbıyık, Edirne İl Özel İdaresi toplantı salonunda İl Özel İdaresi Genel sekreteri Eyyüp Batuhan Ciğerci, İl tarım ve Orman Müdürü Atilla Bayazıt, Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Turan Ateş ve birim amirleriyle Yatırım İzleme ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi.

KÖYDES ve İl Özel İdaresi bütçesinden yapılan köy yolları, yol genişletme, onarım ve tesviye, Beton asfalt, sathi kaplama, istinat duvarı, menfez ve köprü çalışmaları, çevre temizliği ile ilgili yapılan çalışmalar, içme suyu, kanalizasyon, sulama projeleri ve sondaj çalışmaları gibi köylerin altyapı hizmetlerinin değerlendirildiği toplantıda Vali Kırbıyık; İl Özel İdaresi ve KÖYDES bütçesi ile yapılan yatırımların hassasiyetle yerinde incelenmesini ve işlerin bizzat takip edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Vali Kırbıyık, Devletimizin sağladığı imkanların en etkin şekilde değerlendirilmesi, hizmetlerin verimlilik esaslı ve vatandaş odaklı bir anlayışıyla yerine getirilmesi; İlimizin her köşesine hizmet götürmek için istisnasız bütün personelin özveriyle çalışmaya devam etmesi gerektiğini belirtti.

İlgili personel tarafından işlerin sürekli takip edilmesi ve denetlenmesi talimatı veren ve çalışmaları kendisinin de yakından takip ettiğini ifade eden Vali Kırbıyık, bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı birim amirleri ve kurum personeline teşekkür etti.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.