DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2062453-0,33%
Edirne

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Pazaryerlerinde tedbirler devam ediyor

Pazaryerlerinde tedbirler devam ediyor

ABONE OL
18 Nisan 2020 15:20
Pazaryerlerinde tedbirler devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediyesi, Çin’de ortaya çıkarak bütün dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının Edirne’de yayılmasını önlemek, vatandaşların sağlığına olumsuz etkilerini asgari seviyeye düşürmek, salgında en etkili mücadele olan sosyal mesafeyi sağlamak amacıyla pazaryerlerinde uygulana tedbirler devam ediyor. Sabah saatlerinde Cumartesi Pazarı’na giderek, tedbirleri gözden geçiren Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, Edirnelilerin tedbirlere uyduğunu söyledi.

Edirne Belediyesi, Çin’de ortaya çıkarak bütün dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının Edirne’de yayılmasını önlemek, vatandaşların sağlığına olumsuz etkilerini asgari seviyeye düşürmek, salgında en etkili mücadele olan sosyal mesafeyi sağlamak amacıyla Pazar yerlerinde aldığı tedbirlere devam ediyor. Cumartesi Pazarına giderek, tedbirleri bir kez daha gözden geçiren Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, Pazar girişlerinde vatandaşların ateşlerinin ölçüldüğünü ve gelenlere maske dağıtıldığını söyledi. Vatandaşlara ve pazarcı esnafına da sık sık sosyal mesafe kurallarını hatırlattıklarını belirten Tanrıkulu, Edirnelilerin tedbirlere uyduklarını söyledi.

Tanrıkulu, “Edirneliler için elimizden gelen ne varsa yapıyoruz. Başta Başkanımız Recep Gürkan olmak üzere hepimiz çok çalışıyoruz. Yeter ki Edirneliler evde kalsın. Bu hastalığı el birliği ile yeneceğiz” dedi.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.