DOLAR 32,3416 0.18%
EURO 35,1168 -0.24%
ALTIN 2.239,29-0,17
BIST 7.962,343,14%
BITCOIN 2048805-6,87%
Edirne
11°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

PRİŞTİNE’DE İLGİNÇ PROTESTO

PRİŞTİNE’DE İLGİNÇ PROTESTO

ABONE OL
11 Nisan 2021 15:38
PRİŞTİNE’DE İLGİNÇ PROTESTO
0

BEĞENDİM

ABONE OL

kosovaport.com’de yen alan habere göre; Kosova Sağlık Bakanlığı’nın tavsiyesi üzerine Hükümet tarafından Covid-19 karşıtı önlemlerin yürürlüğe girmesinin ardından, ülke çapında tüm kafe, restoran ve barlar kepenk indirdi.

Buna rağmen Kosova Gastronomi Derneği Başkanı ve “Bagolina” restoranının sahibi Petrit Kllokoqi, hükümetin tedbirlerini protesto etmek için ilginç bir yol seçti.

Restoranda masa etraflarına vitrin mankenlerini oturtan Kllokoqi, restoranda sıradan bir günü canlandırmayı istedi.

Kllokoç, vitrin mankenlerini müşteri gibi imiş sandalyelere oturtarak, bu yaratıcı protesto ile, restoranın bu şekilde görünmesi gerektiğini belirtiyor.

“Restoran şu andaki gibi görünmeli. Restoran içinde yaratıcı bir protesto yapmaya karar verdik. Bu, yerleştirdiğimiz bazı vitrin mankenleri sayesinde oldu, bu yüzden “Bagolina” restoranında işler, normal bir gün gibi görünecekti. Bu vitrin mankenleri, herkesin seyahat ettiğini ve başka ülkelere gittiğini bildiğimiz için şu anda bölge ülkelerinden gelmekteler.” şeklinde açıklama yapan Petrit Kllokoqi, virüs salgının yayılmasının önlenmesi için hükümet tarafından yen yeni tedbirlerin alınmasıyla uzlaşmadığını söyledi.

Kosova Gastronomi Derneği Başkanı Kllokoqi, Hükümet’in gastronomi hizmetlerinin işinin 12 gün süreyle durdurulmasını amaçlayan tedbirlerini mantıksız ve yersiz buluyor. Kllokoçi, en yeni tedbirlerin yürürlüğe koyulmasının hiç bir haklı gerekçesi olmadığına dikkat çekti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.