DOLAR 32,3884 0.21%
EURO 35,0912 -0.03%
ALTIN 2.324,890,25
BIST 9.103,540,26%
BITCOIN 2280263-0,52%
Edirne
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Promet’e yeni görev

Promet’e yeni görev

ABONE OL
11 Ocak 2021 10:48
Promet’e yeni görev
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hak-İş Konfederasyonu Edirne İl Başkanı Emre Promet, Hak-İş Konfederasyonu Öz Sağlık İş Sendikası Edirne İl Başkanlığı görevine atanarak Ankara’da mazbatasını aldı.

Daha önce Hizmet İş Sendikası Edirne İl Başkanlığı görevini de yürüten Başkan Promet, bu görevi 1 Kasım mevcut iş kolları değişikliği doğrultusunda devrettikten sonra Hak-İş Konfederasyonu Edirne İl Başkanlığı ve Hak-İş Konfederasyonu Öz Sağlık İş Sendikası Edirne İl Başkanlığı görevini yürütecek. Hak-İş Konfederasyonu Öz Sağlık İş Sendikası mazbatasını aldıktan sonra sağlık işçilerinin daha iyi haklara kavuşması için gece gündüz çalışacaklarını söyleyen Başkan Emre Promet, “Öz sağlık ve sosyal hizmet İşçileri iş kolundaki emekçi arkadaşlarım için, daha fazla özveri ile çalışarak sendikal hayata ve çalışanlara faydalı işler yapmak için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım” şeklinde sözlerine yer verdi.

“SAĞLIK İŞÇİLERİNİN DAHA İYİ HAKLARA KAVUŞMASI İÇİB GECE GÜNDÜZ MÜCADELE EDECEĞİZ”

Hak-İş Konfederasyonu Edirne İl Başkanlığı ve Hak-İş Konfederasyonu Öz Sağlık İş Sendikası Edirne İl Başkanlığı görevinde bulunan Emre Promet” 2014 yılında temsilcilik ile başladığım ve daha sonraları Hizmet iş sendikası Edirne İl Başkanlığı ve Hak-iş Edirne il temsilciliği görevlerimi, 1 kasım 2020 tarihinde mevcut iş kollarının değişmesi doğrultusunda Hizmet iş Sendikasında ki görevim sonra ererek 6 Ocak 2020 tarihinde Hak-iş Konfederasyonu Genel Başkanımız Sayın Mahmut Arslan ve Öz sağlık iş Sendikası Genel Başkanımız Sayın Devlet Sert ile yönetim kurulunun tensipleriyle Öz sağlık İş Sendikası Edirne İl Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. 6 Ocak 2020 tarihinde Ankara Öz sağlık İş Sendikası Genel Merkezinde Öz Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı Sayın Devlet Sert’in elinde mazbatamı almış bulunmaktayım. 7 yıldır sendikal mücadelenin içinde, yine aynı heyecan ve şevk ile Öz sağlık ve sosyal hizmet işçileri iş kolundaki emekçi arkadaşlarım için, daha fazla özveri ile çalışarak sendikal hayata ve çalışanlara faydalı işler yapmak için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Edirne ilinde Sağlık Bakanlığı’na bağlı İl Sağlık Müdürlüğü ile İl ve ilçe hastaneleri dahil olmak üzere Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda da yetkili sendika olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ayrıca Edirne Trakya Üniversitesi Tıp fakültesi Hastanesi’nde de Öz sağlık İş Sendikası olarak yetkiliyiz ve Toplu  iş sözleşmesi görüşmelerine de devam ettiriyoruz. Covid-19 salgınında mesai mefhumu gözetmeksizin canla başla mücadele eden tüm sağlık işçilerinin daha iyi haklara kavuşması için gece gündüz demeden mücadele edeceğiz. Beni bu ulvi göreve layık gören Başta Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanımız sayın Mahmut Arslan olmak üzere Öz sağlık İş Sendikası Genel Başkanımız Sayın Devlet Sert ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Edirne ilindeki Tüm sağlık ve sosyal hizmetler iş kolundaki arkadaşlarımızı Hak İş Öz sağlık İş Sendikamız çatısı altında buluşmaya davet ediyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.