DOLAR 32,5856 0.28%
EURO 34,7878 -0.02%
ALTIN 2.492,140,32
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20682083,93%
Edirne
16°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Promosyon ücretleri revize edilmeli”

“Promosyon ücretleri revize edilmeli”

ABONE OL
4 Ağustos 2022 11:10
“Promosyon ücretleri revize edilmeli”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Sağlık Sen Edirne Şube Başkanı Alim Kanpolat, Trakya Üniversitesi çalışanları ile Akbank arasında gerçekleştirilen banka promosyon ihalesinin yaşanan ekonomik süreç nedeniyle tekrar revize edilmesi gerektiğini belirtti.

Üniversite çalışanlarının maaşlarındaki artış nedeniyle bu tutarın düşük kaldığını ve diğer illerde promosyon ihalesinin yüksek tutarlarda sonuçlandırılmasını örnek göstererek TÜ Rektörlüğü’ne verdikleri dilekçe ile promosyon tutarının arttırılması için çalışmaların başlatılmasını talep etti.

“ÜNİVERSİTE ÇALIŞANLARININ PROMOSYON ÜCRETLERİ TEKRAR REVİZE EDİLMELİ”

Rektörlüğe sunulan dilekçe hakkında üniversite çalışanlarının promosyon ücretlerinin düzenlenmesinden sendika olarak takipçi olacaklarını söyleyen Alim Kanpolat, “Trakya Üniversitesi Rektörlüğümüz ile Akbank Edirne Şubesi arasında 4 Haziran 2021-31 Ağustos 2024 tarihlerini kapsayan banka promosyon ihalesi 3 (üç) yıllık süre ile kişi başı 5 bin 390 TL peşin olarak ödenmek üzere sözleşme yapılmıştı. Ancak sözleşme yapıldığı tarihten bugüne ekonomimizde gerçekleşen dalgalanmalar ve Üniversite çalışanlarının ücretlerindeki büyük oranda artış nedeniyle ödenen tutarın düşük oranda kalması ve bazı illerde yenisi gerçekleştirilen promosyon ihalelerinin daha yüksek tutarlarda sonuçlanmış olması sebebiyle ilimizde gerçekleşmiş olan banka promosyon ihalesinin personel lehine revize edilerek tekraren değerlendirme ihtiyacı hasıl olmuştur. Bu vesile ile ihaleyi alan Akbank yetkilileri ile gerekli görüşmelerin yeniden yapılması ve promosyon tutarının tekrar gözden geçirilip ödenen miktarın artırılarak personel lehine düzenlenmesi için gerekli çalışmaların başlatılması ve sonucunda sendikamızın bu promosyon ihalesinin sonuna kadar takipçisi olacağımızı ortaya koyduk. Türk Sağlık Sen olarak her zaman çalışanın yanında olduk ve de olmaya devam edeceğiz. Unutmayın bir yerde haksızlık varsa karşısında da Türk Sağlık Sen vardır” şeklinde noktaladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.