DOLAR 32,5269 -0.07%
EURO 34,7933 -0.23%
ALTIN 2.421,00-0,36
BIST 9.712,030,69%
BITCOIN 21613000,32%
Edirne
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Saadet Gençlik Kolları iftarda buluştu

Saadet Gençlik Kolları iftarda buluştu

ABONE OL
22 Nisan 2022 10:09
Saadet Gençlik Kolları iftarda buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, İl Başkanı Av. Sinan Tekin, Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Fatih Toytekin ve Anadolu Gençlik Derneği Edirne Şube Başkanı Abdülhamit İriş İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen iftar programında gençlik kolları teşkilatları ile bir araya geldiler.

İl Gençlik Kolları Başkanı İnş. Müh. Talha Çelebi yaptığı konuşmasında, “Gençleri ikna eden parti iktidar olur. Kimseyle kavga etmeyeceğiz. Herkesle sıcak ilişkiler kuracağız. Gençlerin bulunduğu her yerde bulunacağız. Gençlerin yanlarında olacağız. Gençlere biz sahip çıkacağız, biz ikna edeceğiz. Önümüzdeki seçimlerde de partimizin iktidara gelmesini gençlik kolları olarak biz sağlayacağız” şeklinde konuştu.

İl Başkanı Av. Sinan Tekin yaptığı konuşmasında, “Filistin’de zulüm artarak devam ediyor. Bütün İslam ülkelerine buradan çağırıda bulunuyoruz; tepkinizi ortaya koyun. Filistin, İslam dünyasının onur ve namusudur! İslam ülkeleri, mevcut bütün ihtilaf ve ayrılıkları bir kenara bırakıp, Kudüs davası etrafında birleşmelidir. Bugün biz Müslümanların en büyük sorumluluğu; Jarussalem’i yeniden Darusselam, yani barış ve selam yurdu yapmaktır” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcı Mustafa İriş, İftar programında yaptığı konuşmada, “Bir milletin asıl gücü; tankı topu tüfeği değil, inançlı ve imanlı gençliğidir. Bu inançla gençliğimize sahip çıkmaya, 100 yıl sonrasını düşünüp gençliğimizi inşa ve ihya ederek, yetiştirme gayretimiz sürecektir. Zafer İnananlarındır ve Zafer yakındır!” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.