DOLAR 32,5925 0.32%
EURO 34,6801 -0.19%
ALTIN 2.525,491,67
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 1961119-2,01%
Edirne
16°

PARÇALI BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Saadet Partisi plaketle onurlandırdı

Saadet Partisi plaketle onurlandırdı

ABONE OL
12 Mart 2022 12:05
Saadet Partisi plaketle onurlandırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Edirne İl Kadın Kolları, kentte başarılı ve örnek çalışmaları ile yol gösteren kadınları paletle onurlandırdı.

Saadet Partisi Edirne İl Kadın Kolları tarafından “Hayata Değer Katan Kadınlar” plaket töreni parti il binasında düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programa Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Av. Sinan Tekin, Saadet Partisi Edirne İl Kadın Kolları Başkanı Güler İriş, Medrese Ali Bey Mahalle Muhtarı Nesrin Çağlar, çok sayıda parti üyeleri katılım sağladı. Plaket Töreninde Gazetecilik mesleğinde 30 yıl büyük özveriyle çalışıp emekli olan Sevcan Kalıpçinden Elmacı’ya Gazetecilik Onur plaketi takdim edildi. Sevcan Kalıpçinden Elmacı’nın yanı sıra Bilim Akademi Sağlık kategorisinde Nazlı Yaçı, Girişimcilik ve Üretkenlik kategorisinde Derya Akduman, Anne kategorisinde Semra Acar, İyilik kategorisinde Nesrin Çağlar’a plaketleri takdim edildi.

“TÜM KADINLARIMIZLA İFTİHAR EDİYORUZ”

Saadet Partisi Edirne İl Kadın Kolları Başkanı Güler İriş “Bu programın amacı, yaptıkları çalışmalarla örnek olan, kişiliği ve hayatı ile yol gösteren, azim, inanç̧, fedakarlıklarıyla ilham veren kadınlarımıza teşekkür etmek, yanı sıra, hayatın tüm alanlarında yer alan ve varlıklarıyla değer katan bütün kadınlarımızın da, yanlarında olduğumuzu göstermektir. Kadın, toplumun inşasında büyük pay sahibidir. Anne olarak, öğretmen, doktor, mühendis, gazeteci, yazar-çizer, bilim insanı olarak, Fabrikada işçi, tarlada köylü, pazarda esnaf, ticaret erbabı, iş kadını, yönetici olarak, toplumun her alanında çalışan, üreten,  iradesini; kimsenin etkisinde kalmadan, her türlü baskının dışında , özgür ve özgün şekilde ortaya koyan kadınlar, daha güzel bir yarını şekillendirecek en önemli unsurdur. Bugün, plaketlerini almak üzere aramızda bulunan değerli hanımefendilerle birlikte olmanın büyük onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Varlık gösterdiği her alanda umut olan, hayatı yenileyen “tüm kadınlarımızı” taktirle karşılıyor. Türkiye’ye kattığı değerle iftihar ediyoruz. Bu süreçte biliyoruz ki, kadınlarımızın cesareti, dirayeti ve fedakarlığı ile ülkemizin aşamayacağı engel yoktur. Ve biliyoruz ki, kadınların değer katmadığı hayat, siyaset, ekonomi, sivil toplum eksik kalacaktır. Selam ve saygılarımı sunuyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Program sonunda kadınlara minik saksılarda çiçekler hediye edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.