DOLAR 32,3313 0.24%
EURO 35,0226 -0.31%
ALTIN 2.294,740,77
BIST 9.014,442,36%
BITCOIN 22843340,81%
Edirne
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sağlık ordusuna yeni neferler katıldı

Sağlık ordusuna yeni neferler katıldı

ABONE OL
20 Ağustos 2019 14:21
Sağlık ordusuna yeni neferler katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kurulduğu günden beri binlerce sağlık personelini Ülkemizin hizmetine kazandıran Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu yeni mezunlarını vererek sağlık ordusuna yeni neferler kattı.

Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde yapılan törene Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İrfan Coşkun, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kemal Özdemir, Kırkpınar Beden Eğitim Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hakan Tuna, Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Hakan Akıncı, çok sayıda akademisyen, veli ve öğrenci katıldı.

Mezuniyet töreninde mezun öğrenciler adına bir konuşma yapan Meslek Yüksekokulu Birincisi Orhan Sağlam şunları kaydetti: “Bugün bizler Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri olarak ortak bir sevinci paylaşmak üzere buradayız. Bu mezuniyet günüyle birlikte hayatımızın önemli bir sürecini geride bıraktık. Bizler bu süreç boyunca amaçlarımıza ulaşmak, iyi bir meslek sahibi olmak, sahip olacağımız meslekleri sorumluluklarını taşıyabilmek ve faydalı işler yapabilmek adına emek ve zamanımızı harcadık. Tüm bunları yaparken kimi zaman mutlu, kimi zaman hüzünlü bazen karamsar ama çoğunlukla umutlu anlar yaşadık. Eğitimimizi tamamlayabilmek için ailelerimizden uzak kaldık. Onlar mesafelere rağmen her zaman destekleriyle bizlere yanımızda olduklarını hissettirdiler. Bugün burada mezun olan tüm arkadaşlarıma hayatları boyunca başarı ve mutluluk diliyorum.”

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun köklü bir geçmişi olduğu ve yeni atılımlar yaptığını vurgulayan Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. İrfan Coşkun “Üniversitemiz çatısı altında kurulduğu 1988 yılından bu yana 31 yıldır varlığını sürdüren Okulumuz, bugün sağlığın en önemli alanlarında 9 program ile 1500 öğrenciye eğitim vermektedir. 31 yılda 6750 öğrenciyi sağlık ordusuna kazandırdık. Bu yıl ise 450 sevgili öğrencimiz mezun olacak. Gelecek yıllarda da sağlıkta ihtiyaç duyulan alanlarda 6 yeni program açılması için çalışmalarımız sürmektedir. Ayrıca öğrencilerimizin daha iyi uygulama eğitimi alabilmesi için Üniversitemiz bünyesinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun desteğiyle simülasyon laboratuvarları kurulması için altyapı çalışmalarına başladık.” dedi.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İrfan Coşkun’un konuşmasının ardından Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunu derece ile bitiren öğrencilere plaket verildi. Plaket töreninin ardından mezun olan öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesinin ve meslek andının okunması ile tören son buldu.

 

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.