DOLAR 32,3804 0.18%
EURO 35,0017 -0.25%
ALTIN 2.324,850,25
BIST 9.075,63-0,05%
BITCOIN 2257475-1,12%
Edirne
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Saraçlar Caddesi’nde altyapı tamamlandı

Saraçlar Caddesi’nde altyapı tamamlandı

ABONE OL
3 Kasım 2021 18:27
Saraçlar Caddesi’nde altyapı tamamlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Saraçlar Caddesi ve Çilingirler Çarşısı’nın da sınırları içinde bulunduğu Sabuni Mahallesi’nde devam eden altyapı çalışmalarının tamamlandığını; söz konusu mahalledeki yol ve caddelerde üstyapı çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Edirne Belediyesi’nin başlattığı altyapı çalışmaları kent genelinde tüm hızıyla sürüyor. İçme suyu şebekesi, kanalizasyon ve yağmursuyu toplama kanallarının yapıldığı kentte altyapı çalışmalarının bittiği alanlarda da üst yapı çalışması gerçekleştiriliyor.    Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne’nin en işlek caddelerinde planlanan altyapı çalışmalarının tamamlandığını; üstyapı çalışmalarının da tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.

Kentin merkezi konumundaki Saraçlar caddesi ve Çilingirler Çarşısı’nın  da sınırları içinde bulunduğu Sabuni Mahallesi’nde devam eden içme suyu altyapı çalışmalarının tamamlandığını ve bu alanda toplam 4409 metrelik bir çalışma yapıldığını  belirten Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Sabuni Mahallesi’ndeki altyapı çalışmalarımız tamamlandı.  İş planımız kapsamında tüm eski kullanılamaz haldeki içme suyu boruları tamamen iptal edildi ve bu alana yeni sistem borular döşendi. Sabuni Mahallesi sınırları içindeki Saraçlar Caddesi ve Çilingirler Çarşısı’nda şu anda bozulan yolların onarımlarını yapıyoruz ve Kurban Bayramı’na kadar bu alan tamamlanmış ve eski haline gelmiş olacak. Bu kapsamda  yollarda 2978 metrekare granit taş kaplama yapılacak. Mahalle genelinde yenilenen içme suyu şebekesinin tamamlanmasının ardından 590 abonemizin bulunduğu işyeri ve konutların içme suyu bağlantıları gerçekleştirildi. Bu süreçte vatandaşlarımıza biraz sıkıntı yaşattık, biliyorum. Ancak daha önce de açıkladığım gibi, bu çalışmalar halkımızın sağlığı için, şehrimizin daha modern bir altyapıya sahip olması için yapılıyor” dedi.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.