DOLAR 32,5812 0.01%
EURO 34,9319 0.04%
ALTIN 2.429,750,01
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 2157757-0,28%
Edirne
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sarıbaşak, “Parklanma kaldırılmalı”

Sarıbaşak, “Parklanma kaldırılmalı”

ABONE OL
28 Aralık 2021 11:04
Sarıbaşak, “Parklanma kaldırılmalı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Maarif Caddesi’nde yaşanan yanlış parklanma sebebiyle Mithatpaşa Mahalle Muhtarı Turgut Sarıbaşak cadde boyunca ne sağ nede sol taraf parklanmanın yapılmamasını talep etti.

Bulgar ve Yunan araç sahiplerinin de şehre gelmesiyle parklanma sorununun arttığına değinen Sarıbaşak, araç sahiplerinin artık sol tarafa da park ederek trafiği tıkadığını ve artık parklanmanın tamamen kaldırılmasını istedi.

“PARKLANMA TAMAMEN KALDIRILMALI”

Mithatpaşa Mahalle Muhtarı Turgut Sarıbaşak, “Yıllar öncede bu konuyu toplantıda Emniyet Müdürü ile görüştük. Bu Maarif Caddesi başından Karaağaç’a giden güzergahta parklanma sorunu var. Sağda eskiden belediyenin parkline vardı kaldırıldı. Normale döndü. Bu sefer diğer araçlar park etti. Sağ taraf yetmedi sol taraf başladı. Ben Emniyet Müdürümüze sağ tarafta araçlar park ediyorlar, orası tek yönlü yol trafik çok sıkışıyor, Ziraat Bankası’ndaki ışıklar durduğu zaman açılıyor, yeşil yandığında burası kör düğüm oluyor dedim. O park kısmını kaldıralım dedik. Kaldı öyle. Bu günlerde Bulgar ve Yunan vatandaşların gelmesi sorunu arttırdı. Mümkün olduğunda polisler gelip müdahale ediyorlar.  Burada bir kişi durması gerek. O da duramayacağı için bu parklanmanın kalkması gerek. Bu caddede Darul Hadis Cami’nin olduğu yere kadar parklanma istemiyoruz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.