DOLAR 32,5168 -0.08%
EURO 34,9706 0.36%
ALTIN 2.435,430,52
BIST 9.796,970,77%
BITCOIN 2074074-3,90%
Edirne
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Savaş Üner, aday adaylığını açıkladı

Savaş Üner, aday adaylığını açıkladı

ABONE OL
24 Mart 2023 10:31
Savaş Üner, aday adaylığını açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

28. Dönem CHP Edirne Milletvekilliği için aday adaylığını dün partisinin Merkez İlçe Başkanlığı’nda geniş bir katılımla açıklayan Üner, “Hedef iktidar. Hedef; 13. Cumhurbaşkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde, 100. yılımızda siyasi mücadelemizi, iktidarla taçlandırmak” dedi.

Edirne ve ilçelerinde kararlılıkla çok çalışarak mücadeleyi sürdüreceğini söyleyen Üner, “2009 yılında, 29 yaşında genç bir belediye meclis üyesi olarak çıktığım bu yolda, 3 dönemdir, yani 14 yıldır belediye meclis üyeliği görevinde bulunmaktaydım. Edirne’miz için yola çıktığım günden itibaren attığımız adımların sonrasında artık bu onurlu görev için yola devam etme zamanının geldiğine inanıyorum” dedi.

“GİTTİĞİM YERLERDE TEK BİR SEÇMEN BİLE GÖRSEM ELİNİ SIKTIM”

“Sadece siyasi anlamda değil, sportif anlamda da kentimizi ileriye taşımak için elimizi taşın altına koyduk” diyen Üner, konuşmasını şöyle sürdürdü.

“Edirnesporumuzu amatörden alıp, profesyonel liglere çıkardık. Futbolun yanı sıra basketbol ve voleybolda da sizlerin desteğiyle hep birlikte güzel işlere imza attık. İlimizde ilçe ilçe, belde belde, mahalle mahalle, köy köy çalışmalarımı sürdürdüm. Edirne’mizin 9 ilçesini, 7 beldesini ve 253 köyünü ziyaret ettim. Enez’in Çandır Köyün’de yaşayan bir seçmene de ulaştım, Edirne’mizin Suakacağı köyünde, sokakta tek bir seçmen görsem de elini sıktım.  Tüm ilçelerimizin en ücra köylerini ziyaret ederek, partimizin tarım politikalarını tek tek anlattım.

“EDİRNE VE TÜM İLÇELERİNİN HALKININ SORUNLARINI YERİNDE İNCELEDİM, HEPSİNLE GÖRÜŞTÜM, DİNLEDİM, NOT ALDIM”

Çünkü başta büyük önderimiz, Ulu gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize, gazilerimize ve kurucu irademize borcum var. Bu borcumu ancak ve ancak çok çalışarak ödeyebilirim. Yola ilk çıktığımda ifade ettiğim gibi, sadece ve sadece birlikte ve çalışa çalışa kazanacağız. Kadınların, yaşlıların, gençlerin, işçilerin, memurların, emeklilerin, esnafların, sporcuların, sanatçıların, zanaatkarların, engellilerin, emekçilerin, çiftçilerin, köylülerin, kentlilerin ve tüm Edirne halkının sorunlarını yerinde inceleyerek, yüz yüze birebir görüşerek ve dinleyerek, tek tek not aldım.

“NAMUSLULAR DA EN AZ NAMUSSUZLAR KADAR CESUR OLMALIDIR”

Ulu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının savaş meydanlarında temellerini attığı partimizde, ismimin hakkını vererek, savaşarak ve mücadele ederek tüm Edirne halkının vekili olmaya hazırım. Cesurum!..  Cumhuriyetimizin 100. yılında cesurca mücadele edeceğim ve savaşacağım. Çünkü 2. genel başkanımız, kuvvacı kahraman, çok partili yaşama geçişin mimarı, İsmet İnönü’nün ifade ettiği gibi, namuslular da en az namussuzlar kadar cesur olmalıdır. Kıbrıs fatihi, merhum başbakanımız Bülent Ecevit gibi halkçı olacağım. Her zaman halkımızın içinde olup, tüm Edirne halkının vekili olmaya talibim.

“ÖRSELENEN İLKE VE DEVRİMLERİMİZİ ONARACAĞIZ”

Hedef iktidar. Hedef; 13. Cumhurbaşkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde, 100. yılımızda siyasi mücadelemizi, iktidarla taçlandırmak. O öyle bir taç ki; son 21 yıldır örselenen ilke ve devrimlerimizi onararak; ülkemizi cumhuriyetimizin ilk yıllarındaki gibi güçlü ve sağlam temeller üzerinde hep beraber yeniden inşaa etmek. 13. Cumhurbaşkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ifade ettiği gibi, Birlikte başaracağız. Başaracağız. Başaracağız” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.