DOLAR 32,3679 0.14%
EURO 34,9716 -0.31%
ALTIN 2.324,230,22
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22760110,52%
Edirne
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Selanik’te nikah

Selanik’te nikah

ABONE OL
9 Aralık 2022 13:19
Selanik’te nikah
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan eşi Berrin Gürkan’dan boşandıktan sonra ikinci kez Türkiye’nin Selanik Başkonsolosluğu’nda yeniden nikâh masasına oturarak bankacı Mürüvvet Esra Çevik ile dünya evine girdi.

Şehrimiz Belediye Başkanı Recep Gürkan bir yıla yakın süren bekârlık döneminden sonra ikinci kez 19 Mayıs günü Yunanistan’ın Selanik kentinde yeniden nikâh masasına oturdu. Selanik Başkonsolosu Orhan Yalman Okan tarafından kıyılan nikâh törenine biri kız, biri erkek iki çocuk babası Başkan Gürkan beyaz ceket, siyah pantolan ve ayakkabı ile siyah papyon taktı.

Eşi gibi ikinci kez nikah masasına oturan bir çocuk annesi daha önce bankanın Trakya Üniversitesi Şubesinde de yönetici olarak  görev yapan Türkiye İş Bankası Kasımpaşa Şube Müdürü Mürevvet Esra Çevik ise çiçek motifli transparan Fransız Danteli ile balık modelinde göğüs dekolteli olarak dikilen gelinlikle nikah masasına oturdu. Edirne’nin yeni first ladysi Çevik saçını arkaya toplarken, duvak ve taç yerine ise alnından saçının arka bölümüne giden bir aksesuar taktı.  Lila rengi çiçek ve pembe güllerden oluşan buketi sağ elinde taşıyan ve sol eli ile yeni eşi Başkan Gürkan’ı tutan gelinin nikah şahidi meslektaşı Aydan Alıcı Özgençler oldu. Başkan Gürkan’ın nikâh tanıklığını ise CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun sekreteri Şükran Kütükçü yaptı.

Türkiye’nin Selanik Başkonsolosu Orhan Yalman Okan’ın sorularına ‘evet’ diyerek hayatlarını birleştiren yeni çiftin nikâhında Gürkan’ın ilk eşinden olan kızı Eylem, oğlu Yiğit ve gelinin ilk eşinden oğlu Kubilay ile diğer aile yakınları bulundu. Nikâh kıyılması sırasında ayağa basma geleneğinin ise kim tarafından yerine getirildiği öğrenilemedi. Modacılar Çevik’in gelinliğinin fiyatının özel kumaşı ve dikimiyle birlikte 20 bin liranın üzerinde olduğu yorumunu yaptı.

Gürkan çiftinin balayı için nereye gideceği konusunda yakın çevresi ser verip sır vermezken hafta sonunda belediye müdürleri ve meclis üyelerine yemek verecekleri bildirildi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.