DOLAR 32,5536 0.01%
EURO 34,9405 0.28%
ALTIN 2.423,950,08
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2093207-3,04%
Edirne
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sevenleri Yazıcıoğlu’nu unutmuyor

Sevenleri Yazıcıoğlu’nu unutmuyor

ABONE OL
25 Mart 2021 18:30
Sevenleri Yazıcıoğlu’nu unutmuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bindiği helikopterin düşmesi sonucu beraberindeki 5 kişiyle birlikte hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 12. yılında sevenleri tarafından dualarla anılıyor. BBP Edirne İl Başkanı Arif Köroğlu, Merhum Yazıcıoğlu’nun vefatının ardından 12 yıl geçmesine rağmen mezhep, parti fark etmeksizin tüm insanların geceden sabaha kadar kabrine ziyarete geldiğini söyledi.

BBP Edirne İl Başkanı Arif Köroğlu, Kahramanmaraş’ta 12 yıl önce helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden partisinin kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun Ankara’daki kabrini ziyaret etti.

Ziyaret sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan BBP Edirne İl Başkanı Arif Köroğlu, Muhsin Yazıcıoğlu’nun 15 yıl önce Edirne’ye geldiğinde, kendisinin takip edildiğini ve önlem alması gerektiğini ilettiğini ifade ederek, Yazıcıoğlu’nun her şeyin farkında olduğunu ancak takdirin ilahi olduğunu söylediğini aktardı.

 “SABAHTAN BERİ LİDERİMİZİN KABRİ ZİYARETE DOYMUYOR”

Büyük Birlik Partisi Edirne İl Başkanı Arif Köroğlu “Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun 12. Ölüm yıldönümü. Bugün dualarla mevlitlerle anıldı. Geceden sabaha kadar inanın boş kalmadı. Sabah 6’da Alperen Ocakları ve tüm halkımız Ya Allah Bismillah diyerek kabri başına kadar yürüyerek onlara eşlik ettim. Sabah 6’dan bu saate kadar hiç boş kalmadı. Muhsin Yazıcıoğlu’nun eşi hanımı, çocukları hep birlikte Muhsin Başkanın kabrine hareket etti. Muhsin Başkanımızın burada oluşumuzun ayrıca bir avantajı daha var. Tabiki Muhsin Başkanımız burayı neden seçti? Allah dostları var, Mehmet Akif var. Bunlar sıradan bir neden diyemeyiz. Bunlar Allah’ın güzel lütfu.  Allah öncelikle önce Aziz şehitlerimizin ve Muhsin Başkanımızın mekanlarını cennet eylesin. Rabbim hepsinin yar ve yardımcısı olsun. 10 günden beri buradayım görüyorum. Dün Ak Parti Kurultay’ından buraya gelen insanların haddi hesabı yok. Hepsinden Allah razı olsun. Belki orada beden olarak görülebilir ama kalple Muhsin Başkanın yanında olduklarını hissettirdiler bize. Muhsin Başkan Dünya liderliğinde merhametli, şefkatli, insanca yaklaşan, Müslümanların dışında Gayri Müslimleri de incitmeyip insanca yaklaşan hoş görülü, tatlı dilli bir insan olduğu için ben burada Ankara’da gelenleri gördüm. Buda gurur verici” dedi.

“ESNAF YAZCIOĞLU’NA DUACI”

Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabrinin bulunduğu Tacettin Dergahı’nın bulunduğu Hamamönü ve çevresi Bir kardeşimiz burada diyor ki ‘Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümü sonrası buraların canlandığını, binlerce insan ekmek yiyor. Bu insan sağ iken de Allah dostuydu. Allah’a gittikten sonrada yine Allah dostu olarak devam ediyor. İnanın Muhsin Başkanın seveni de çok var’ Sadece Alperenler, Ülkücüler değil inanın milyonlar seviyor, bağrına basıyor. 12 seneden beri de Muhsin Başkanı da yalnız bırakmıyorlar. Allah razı olsun hepsinden. Allah tüm şehitlerimizin mekanını cennet eylesin” dedi.

“EDİRNE’YE GELDİĞİNDE KENDİSİNE TEDBİR ALMASINI SÖYLEMİŞTİM”

Merhum Başkan Yazıcıoğlu’nun kendisini Edirne ziyaretinde, takip edildiğini ve bir önlem alınması gerektiğini ilettiğini anlatan Arif Köroğlu, “Ölümüyle ilgili helikopter kazası olduğu söylendiğinde biz Muhsin Başkanımızı kaybettik diyerek inanın o helikopter düştüğünde kendimi kaybettiğimi hissettim. İnanın hastaneden sonra Muhsin Başkan yaşıyor diye söylediklerinde yine inanamadım. Muhsin Başkanın ölümüyle ilgili ben her ölüm yıl dönümünde Muhsin Başkanın suikast dediğimde birileri ‘ya başkanım neye göre bunu söylüyorsun’ diyorlar. Ben Muhsin Başkanı sıradan birisi olarak görmüyorum. Her şeyini beraber iyilikle yaşayarak gören birisiyim. Muhsin Başkanı 10 Mart’ta ölümünden 15 yıl önce Edirne’ye çağırıp belediye meclis üyelerinin tanıtımını yapanlardan biriyim. Tüm Trakya’yı tanıttım ona. Ve dedim ki sayın başkanım sizi takip ediyorlar. Bu konuda tedbirleri arttırmamız gerekiyor. O da dedi ki ‘Allah’tan öteye ne var ki, Rabbim ne eylerse güzel eyler’ dedi. Muhsin Başkan bundan haberdardı. Hatta beni kara değil havada kaybedeceksiniz diyordu. Bende diyorum ki, tabi ki 12 yıldır bizi çok şeyle oyalamaya çalışıyorlar. Allah’ın adaleti bitmedi. Bitmeyecek. Zamanı gelince onlar hesabı sorulmayacak zannetmesinler. Muhsin Başkan unutulmadı unutulmayacak. Şehit liderim sadece Büyük Birlik, Alperenler ve ülkücü camiasında değil tüm milletin gönlünde yaşıyor. Tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Sizlere de teşekkür ediyorum Edirne’den kalkıp Muhsin Başkan’ın kabri başında konuşmamıza vesile olan Rabbime şükürler olsun. Sonhaber Gazetesi’ne şehit liderim adına, ailesi adına, tüm sevenler adına teşekkür ediyorum Allah razı olsun”şeklinde sözlerini sonlandırdı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.