DOLAR 32,3189 0.2%
EURO 35,1079 -0.07%
ALTIN 2.295,470,81
BIST 9.040,482,65%
BITCOIN 23066912,41%
Edirne
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sosyal hizmetlerin çalışmaları görüşüldü

Sosyal hizmetlerin çalışmaları görüşüldü

ABONE OL
31 Ağustos 2022 11:15
Sosyal hizmetlerin çalışmaları görüşüldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünü ziyaret ederek yıl içerisinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Vali H. Kürşat Kırbıyık başkanlığında yapılan toplantıya Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, İl Müdür Yardımcıları Erdinç Topçu, Sebahattin Bilgiç, birim amirleri ile görevli personeller katıldı.

İl Müdürü Bilgin Özbaş tarafından yapılan sunumda, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının hizmet modellerinin il genelinde uygulamaları ele alındı. Toplantıda ayrıca; Edirne Valiliği, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile paydaş kurumlar iş birliği içerisinde kadına şiddet, çocuk, yaşlı, kadın, engelli, dezavantajlı gruplar, şehit aileleri ve gazilere yönelik gerçekleşen ve ileri süreçte yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

Vali Kırbıyık, toplantı sonrası yaptığı değerlendirmede, “Çok kapsamlı bir sunum oldu teşekkür ediyorum. Kadına yönelik şiddet ile alakalı mücadele çok önemli bu çalışmaları aralıksız devam ettirmemiz gerekiyor. Yaptığımız faaliyetlerin 3 aşamalı boyutu var birincisi farkındalık oluşturmak ikincisi motivasyon sağlamak, farkındalık ve motivasyon konusunda belli bir aşamaya gelmiş buluyoruz. Üçüncü boyut ise kendi alanlarınız ile alakalı konulara bakıyorsunuz, aile ziyaretleri ve diğer işler sırasında şahit olduğunuz bağımlılıkla mücadele ve benzer diğer konuları da ilgili birimlere bildirmekten çekinmeyin, bu konuda koordinasyonu arttırmamız lazım” dedi.

Toplantının ardından Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü binasını gezerek, müracaatçılara yönelik hizmetler hakkında bilgi aldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.