DOLAR 32,5321 -0.03%
EURO 34,9758 0.34%
ALTIN 2.430,770,33
BIST 9.720,32-0,02%
BITCOIN 2067269-2,34%
Edirne
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sosyal medya fenomenleri kamp yaptı

Sosyal medya fenomenleri kamp yaptı

ABONE OL
29 Eylül 2020 17:06
Sosyal medya fenomenleri kamp yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ulusal radyo programcıları ve sosyal medya fenomenleri Çanakkale’ye turistik ziyarette bulunarak kamp yaptı.

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Bülent Turan, konuyla ilgili olarak gazetecilere yaptığı açıklamada, Çanakkale’nin barındırdığı doğal güzellikleri, kadim tarihi, destansı zaferleri ile bir çekim merkezi olduğunu söyledi.

Şehrin, kamp tutkunları için de eşsiz bir alan olduğuna işaret eden Turan, “Çanakkale’miz her alanda olduğu gibi turizm alanında da önemli bir cazibe merkezi. Yatırımlarımız ve projelerimizle Çanakkale’mizin turizm potansiyelini ortaya çıkarmakta kararlıyız. Tüm dünyada olduğu gibi pandemi süreci sektörü olumsuz etkilese de yine de şehrimize turistlerin gelmeye devam etmesi son derece kıymetli. Ülkemizin önemli radyo programcılarını ve sosyal medya fenomenlerini ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduk. Bu tarz etkinliklerin olması şehrin tanıtımına da katkı sunuyor. Misafirlerimizin geziye ilişkin paylaşımları milyonlarca takipçiye ulaşacak. Herkesi şehitler ve destanlar diyarı Çanakkale’mizi görmeye davet ediyoruz.” dedi.

Bülent Turan, konukların Ezine ilçesine bağlı Dalyan köyündeki Pembe gölde çadır kamp kurup Alexandria Troas Antik Kenti’ni gezdiklerini, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel’den de yöre hakkında bilgi aldıklarını sözlerine ekledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.