DOLAR 32,4885 -0.16%
EURO 34,9387 0.25%
ALTIN 2.428,970,25
BIST 9.806,190,86%
BITCOIN 2063475-4,37%
Edirne
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Spor Toto’dan Uzunköprü’ye 1 milyon 300 bin lira

Spor Toto’dan Uzunköprü’ye 1 milyon 300 bin lira

ABONE OL
4 Mayıs 2020 17:24
Spor Toto’dan Uzunköprü’ye 1 milyon 300 bin lira
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti  MKYK Üyesi ve Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Spor Toto’dan Uzunköprü’ye 1 milyon 300 bin lira ödenek aktarıldığı müjdesini verdi.

Milletvekili Fatma Aksal, Uzunköprü’nün her şeyin en iyisine layık olduğunu vurgulayarak, “Her şeyin en iyisine layık olan Uzunkörü ve Edirneli  hemşerilerimizin istifade edebilmesi, özellikle gençlerimizin sportif ve kültürel faaliyetlerden en üst düzeyde ve en modern şartlarda yararlanabilmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı ve teşkilatlarında ilimiz için takiplerimiz ve çalışmalarımız aktif bir şekilde devam etmektedir” dedi.

Bugüne kadar gençlerin sportif ve kültürel faaliyetleri için Edirne’de Cumhuriyet tarihinde görülmemiş yatırım ve hizmetlere AK Parti Hükümetinin imza attığını belirten Aksal, ‘’Edirne ve ilçelerine yapılan son yatırımlarla Edirnelilerin gönlünde taht kurduğunu’’ söyledi.

Aksal, şunları kaydetti:

‘’Adını sahip olduğu  dünyanın en uzun taş köprüsünden alan ve Türkiye’yi Balkanlar ve Avrupa’ya bağlayan geçiş yolları üzerinde stratejik açıdan önemli bir sınır ilçemiz olan Uzunköprümüzü daha yaşanabilir kent yapmak, gelecek kuşaklara daha güzel bir Uzunköprü bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı nezdinde yaptığımız çalışmalar ve takiplerimiz neticesinde, Spor Toto Teşkilatı tarafından Uzunköprümüze yapılan kaynak aktarımı ile bir büyük hizmetin daha verilmesinin kıvancını yaşıyoruz. Spor Toto Teşkilatı Başkanlığına, gerçekleştirdiğimiz ziyaretimiz sonucunda; Uzunköprü yüzme havuzu  çevre düzenlemesi, okul bahçelerine halı saha yapılması  yapılması için 1 milyon 300 bin lira ödenek sağlandı. AK Parti iktidarı ile ilimiz her alanda olduğu gibi Gençlik ve Spor alanında da pek çok hizmet almaya devam etmektedir. Şimdiden bu önemli hizmetlerin Uzunköprümüze ve hemşerilerimize hayırlara vesile olmasını dilerim.’’
Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.