DOLAR 32,3711 0.16%
EURO 34,9777 -0.28%
ALTIN 2.324,230,22
BIST 9.129,930,55%
BITCOIN 22769010,24%
Edirne
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Süloğlu Belediyesi’nden anlamlı kampanya

Süloğlu Belediyesi’nden anlamlı kampanya

ABONE OL
7 Mart 2020 12:08
Süloğlu Belediyesi’nden anlamlı kampanya
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süloğlu Belediyesi Suriye’nin İdlib kentinde Şehit düşen, Gazi olan askerlerimize ve Ailelerine destek amacıyla belediye bünyesinde ulaşım sağlayan araçların bir haftalık kazancını Mehmetçik Vakfına bağışlanacak.

Suriye’nin İdlib kentinde Şehit düşen askerlerimizin yakınlarına ve Gazilerimize, Süloğlu Belediye Başkanlığı bünyesindeki ulaşım araçlarının bir haftalık elde edeceği kazancı Mehmetçik Vakfına bağışlanacak.

Belediye tarafından hazırlanan afişler aracılığıyla bu karar tüm vatandaşlara duyuruldu.  Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran yaptığı açıklamada;” Suriye’nin İdlib kentinde şehit düşen askerlerimiz ve gazilerimiz için içimiz kan alıyor. Bu Acının tarifi olmadığı gibi, sözler boğazımızda düğümleniyor. Keşke acı haberler almasak. Bizlerin can ve mal güvenliğini, ülkemizin birliği ve bütünlüğü için canlarını veren tüm askerlerimize ve yaralanan kahraman gazilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizlerde aldığımız karar doğrultusunda bir hafta boyunca ilçemizden Edirne merkeze ulaşım sağlayan araçlarımızın kazancını Mehmetçik Vakfına bağışlamaya karar verdik. Şehit ailelerimize, gazilerimize ve tüm Askerlerimize bir nebze destek olmak amacıyla böyle bir karar aldık. Ve yine Bahar Kalkanı Harekâtında görev yapan tüm askerlerimizin Allah Yardımcısı olsun. Ayaklarına taş değmeden evlerine sağ salim dönsünler. Türk Silahlı Kuvvetlerimizle Gurur ve Onur duyuyoruz. Tekrardan şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına sabırlar ve kahraman gazilerimize acil şifalar diliyorum” dedi.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.