DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2067626-2,01%
Edirne
11°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tahsis edilen ambulanslar törenle teslim alındı

Tahsis edilen ambulanslar törenle teslim alındı

ABONE OL
2 Nisan 2021 12:02
Tahsis edilen ambulanslar törenle teslim alındı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vali Aziz Yıldırım, Tekirdağ Devlet Hastanesi 3. Kısım’da düzenlenen törende yaptığı konuşmada, devletin gücünü her zaman hissettirdiğini söyledi.

Türkiye’nin sağlık alanında ciddi mesafeler kat ettiğini ifade eden Yıldırım, “İnşallah bundan sonra da daha güzel hizmetler olacak, daha güzel donanımlı araçlar, gereçler kullanacağız. Hem hastaya ulaşma hem de hastanın gerekli sağlık kuruluşlarına ulaştırılabilmesi için araçlar gereklidir.” dedi.

Yıldırım, ambulansların sadece hasta taşıyamayacağını aynı zamanda içinde tedaviye başlayabilecek donanıma sahip olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Hastanın ayağına hastaneyi götürmüş oluyoruz. Bu ambulansların böyle bir özelliği var. Onun için sebep olanlardan, bunları temin edenlerden, kullanacak olanlardan Allah razı olsun. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Sağlıkçılarımız, neyi taşıdıklarının farkında olduklarını bilerek taşıyorlar. Çok güzel bir şey var. İlimizde alo dendiğinde ambulansın yetişme süresi 5 dakikadır. Harika bir şey bu, bunu daha da azaltacağız.”

Vali Yıldırım’ın konuşmasının ardından kurdele kesilerek ambulans anahtarları Vali Yıldırım, İl Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan ve protokol üyeleri tarafından ambulans şoförlerine teslim edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.