DOLAR 32,5755 0.08%
EURO 34,8604 -0.03%
ALTIN 2.433,590,16
BIST 9.705,060,62%
BITCOIN 21779060,79%
Edirne
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tarımsal alanda iş birliği protokolü

Tarımsal alanda iş birliği protokolü

ABONE OL
28 Temmuz 2022 10:39
Tarımsal alanda iş birliği protokolü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Üniversitesi ve Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsü (TTAEM) arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokol ile iki kurum arasında tarımsal alanda ortak araştırma ve uygulamalar hayata geçirilecek.

Tarım ve Orman Bakanlığı ile YÖK arasında imzalanan çatı protokol çerçevesinde Trakya Üniversitesi ve Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsü arasında bir iş birliği anlaşması imzalandı. Tıbbi ve aromatik bitkiler ile Edirne Kırmızısı kök boya bitkisi başta olmak üzere AR-GE, etkinlik ve personel, öğrenci ve çiftçi eğitimlerinin iki kurum arasında iş birliği ile gerçekleştirilmesini ön gören protokol, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Adnan Tülek tarafından imzalandı.

Tarım alanında Trakya Üniversitesi ile iş birliği yapmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden TTAEM Müdürü Doç. Dr. Adnan Tülek, iş birliğinin hayata geçmesine yönelik katkılarından ötürü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Havsa MYO Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tan ve Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Burak İşçimen’e teşekkür etti.

İki kurum arasında ülkemizin ve bölgemizin tarım alanındaki gelişimine katkı sunacak, kent kültürü için önemli olan değerlerin kullanımını ve yaygınlaşmasını amaçlayan bir protokole imza atmaktan mutluluk duyduklarını belirten Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, protokolün hayırlı olması dileğinde bulunarak emeği geçenlere teşekkür etti.

Rektörlük Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda gerçekleşen törene Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, TTAEM Müdürü Doç. Dr. Adnan Tülek, Havsa MYO Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tan, Genel Sekreter Yardımcısı ve SKS Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak İşçimen, Özel Kalem Müdürü Öğr. Gör. Kıvanç Ada ile Özel Kalem ve Edirne Kırmızısı Projeler Koordinatörü Öğr. Gör. Orkun Akman katıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.