DOLAR 32,5216 0.08%
EURO 34,8520 0.17%
ALTIN 2.476,890,61
BIST 9.530,47-0,18%
BITCOIN 1997074-4,58%
Edirne
11°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tatil köyleri, Noel ve Yılbaşı’nda yerli turistleri bekleyecek

Tatil köyleri, Noel ve Yılbaşı’nda yerli turistleri bekleyecek

ABONE OL
14 Kasım 2020 17:16
Tatil köyleri, Noel ve Yılbaşı’nda yerli turistleri bekleyecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

https://bnr.bg’de yer alan haber de, Avrupa ve Asya’ya tatillerin kısıtlanması sonucu vatandaşların Yılbaşı için yerli tatil köylerini tercih edeceği tahmin ediliyor.

Bulgaristan SPA ve Kaplıca Turizmi Başkanı Siyka Katsarova, çocuklu ailelerin dağ tatil köylerini seçeceğini ve buna aile fertlerinin bağışıklık sistemini güçlendirici program olarak ağlayacaklarını söyledi.

“Pamporovo, Bansko, Borovets Bulgaristan ve Balkanlardan turistler bekleyecek. Salgın önlemlerinin korunması, temizlik, güvenli ortam gibi unsurlar tercihte ön sırada yer alacak. Pamporovo gibi kış kayak merkezleri konukların güvenliği için yatırımda bulundu ve dünyaca ünlü Alp kayak merkezleri benzeri önlemler aldı”.

Siyka Katsarova bu bilgiyi verdi ve kış turizminde bu sene rezervasyonların daha kolay iptali ve konaklama yerlerinin temizliğinin kıstas alınacağını söyledi.

Turizmciler bu kış aylarında yerli turistlerin ilgisini bekliyor ve yerli vatandaşların yeniden Bulgaristan’ı seçeceğini umuyor. Uzmanlara göre, bu kış son dakika rezervasyon ve ödeme yöntemi tercih edilecek.

“Sonbahar, kış tatil seçenekleri tamamenLast Minute rezervasyonla yapılacak. Vatandaşlar tatil paketini önceden bile alsa veya rezervasyonu peşin de yapsa, ödemeler son anda gerçekleşecek. İnsanlar şimdilik çok dikkatli ve ihtiyatlı davranıyor. Durumun belirsizliği turizmi de engelliyor”

Egzotik seyahatler yapan bir acentenin sahibi olan  Petır Stoyanov, görüşünü bu şekilde iletti.

18- 22 Kasım arasında düzenlenecek “Vakantsia SPA EXPO” turizm fuarında katılımcılar kış turizm sezonu odaklı temaslarda bulunacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.