DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2077822-1,44%
Edirne
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tekçe, İYİ Parti’den aday adaylığını açıkladı

Tekçe, İYİ Parti’den aday adaylığını açıkladı

ABONE OL
28 Mart 2023 10:36
Tekçe, İYİ Parti’den aday adaylığını açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Birlik eski Genel Müdürü Adnan Tekçe, 14 Mayıs seçimlerinde İYİ Parti’den  28. Dönem Edirne Milletvekili aday adayı oldu.

İYİ Parti Edirne İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyerek, Edirne’nin sorunlarını ve tarım alanındaki problemleri bildiği için aday adaylığı başvurusunu yaptığını belirten Adnan Tekçe, “14 Mayıs seçimlerinden sonra; İYİ Parti’nin Edirne ve Türkiye’de merkez sağın en büyük partisi olacağına inancım tamdır. 30 yıllık mesleki bilgi, birikim ve tecrübemi Edirne ili ve ülkem için kullanmak istiyorum. Bizim siyasetimiz, önce millet, önce memleket diyenlerin siyasetidir” dedi.

“30 YILLIK TECRÜBEMİ EDİRNE VE ÜLKEM İÇİN KULLANMAK İSTİYORUM”

Edirne’ye hizmet için hazır olduğunu ve milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptığını ifade eden Edirne Milletvekili Aday Adayı Adnan Tekçe, “03 Ocak 1965 Sarayakpınar Edirne doğumluyum. İlk, orta ve lise tahsilimi Edirne’de tamamladım. Marmara Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu – Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü mezunuyum. 01 Mayıs 1987 yılında Trakya Birlik Genel Müdürlüğü’nde memur olarak işe başladım. Sırasıyla; Şef Yardımcısı, Şef, Müdür Yardımcısı, Müdür, Genel Müdür Yardımcısı, Genel Müdür Vekilliği ve Genel Müdürlük görevlerinde bulundum. 2016 yılında emekliye ayrıldım. Halen tarımla uğraşmaktayım. Sendika Şube Yöneticiliği, Trakya Birlik Spor Kulubü Yöneticiliği ve Başkanlığı, Limagrain Tohum Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Vekilliği, Bitkisel Yağ Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundum. Demokrat Parti, Adalet Partisi ve Doğru Yol Partisi çizgisinde yer alan bir ailenin ferdiyim. 30 yıllık mesleki bilgi, birikim ve tecrübemi Edirne ili ve ülkem için kullanmak istiyorum. Bizim siyasetimiz, önce millet, önce memleket diyenlerin siyasetidir ilkesi doğrultusunda; partimizin, 21. Yüzyıl ruhuyla; bilimden sanata, sanayiden teknolojiye, her alanda üreten, zengin, mutlu ve güçlü Türkiye’yi birlikte inşa etme vizyonu ışığında, İyi Parti Edirne Milletvekili Aday Adaylığı için başvurumu yapmış bulunuyorum. İYİ Parti’yi Edirne genelinde, İl ve İlçe Teşkilatları’mız ile bir olup, birlikte birinci parti yapmak öncelikli hedefimdir.  14 Mayıs seçimlerinden sonra; İYİ Parti’nin Edirne ve Türkiye’de merkez sağın en büyük partisi olacağına inancım tamdır. Devleti, bürokrasiyi, Edirne’yi, Edirne’nin sorunlarını ve sorunların çözüm yollarını; ayrıca kooperatifçiliği, tarımı, tarımın sorunlarını ve sorunların çözüm yollarını çok iyi biliyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin değerlerine bağlı, Atatürkçülüğü Türkiye’nin çağdaşlaşma ideolojisi olarak benimseyen bir Edirne sevdalısıyım. Aday adaylığı sürecinde, yakın ilgi ve desteklerinden dolayı Edirne İl Başkanı Serpil Tütüncü nezdinde Edirne İl Yönetimi’ne ve Merkez İlçe Başkanımız Serpil Balcı nezdinde Edirne Merkez İlçe Teşkilatı’mıza teşekkür ve saygılarımı sunuyorum. 14 Mayıs seçimlerinin Edirne’mize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” diyerek konuşmasını noktaladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.