DOLAR 32,6026 0.39%
EURO 34,8035 0.19%
ALTIN 2.497,600,55
BIST 9.441,71-0,87%
BITCOIN 21163606,78%
Edirne
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tekin, İl Başkanları Toplantısına katıldı

Tekin, İl Başkanları Toplantısına katıldı

ABONE OL
11 Ocak 2023 11:50
Tekin, İl Başkanları Toplantısına katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Av. Sinan Tekin, partisinin genel merkezi tarafından düzenlenen il başkanları toplantısına katıldı.

Saadet Partisi Genel Merkezinde düzenlenen İl Başkanları Toplantısına katılan Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Av. Sinan Tekin, “Hafta sonu Ankara’daydık. Genel Başkanımıza yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi verdik. Esnaf ziyaretleri esnasında halkımızın tarafımıza bildirmiş olduğu sıkıntıları bizzat Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’na bildirdik. Teşkilat çalışmaları kapsamında Edirne teşkilatımız Genel Merkezin adeta göz bebeği, her ay yapılan değerlendirmelerde Edirne Teşkilatımız 81 il içerisinde hep ilk on il içerisinde, bu ay yedinci olmuşuz.” dedi.

Saadet Partisi’nin, tertemiz bir mazisi, onurlu bir geçmişi ve aynı zamanda hem ülkemiz hem de tüm insanlık için büyük idealleri olan bir siyasi hareket olduğuna işaret eden Tekin, “İstikbalimiz için yeni dönemde de üzerimize düşen sorumlulukları bihakkın yerine getirecek, “Yeni Yüzyıl”ımızın ülkemize yaraşır bir asır olması için aynı inanç, azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnanıyoruz ki; bugün itibariyle artık Türkiye’de bir dönem kapanmış ve yeni yıl ile birlikte yeni bir dönem başlamıştır. Bu yeni başlangıcı, önümüzdeki günlerde yapılacak seçimler sonucunda taçlandıracak ve siyasi ve toplumsal hayatımıza yeni bir nefes aldıracağız. Kararlıyız ve hep birlikte başaracağız! Önce 85 milyon insanımızın “İnsanca Yaşam” şartlarına kavuşacağı “Yaşanabilir bir Türkiye” ve “Yeniden büyük Türkiye”yi inşa edecek, ardından da tüm insanlığın huzur ve barış içerisinde yaşayacağı “Yeni ve Adil bir Dünya”yı kurmak için mücadelemize devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.