DOLAR 32,5790 0.11%
EURO 35,0460 0.58%
ALTIN 2.434,610,49
BIST 9.766,010,45%
BITCOIN 2085569-3,86%
Edirne
19°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Tekin, “Partimize rekor başvuru oldu”

Tekin, “Partimize rekor başvuru oldu”

ABONE OL
30 Mart 2023 09:53
Tekin, “Partimize rekor başvuru oldu”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Meriç İlçe Teşkilatının düzenlediği iftar yemeğinde konuşan , Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Av. Sinan Tekin, partilerine rekor başvuru olduğunu söyledi.

Saadet Partisi Meriç İlçe Teşkilatının düzenlediği “Geleneksel Meriç İftarı”na, Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Av. Sinan Tekin, Meriç İlçe Başkanı Arif Güngör ve İlçe Yöneticileri katıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Saadet Partisi çatısı altında seçilerek milletvekili olmak isteyenlerin Saadet Partisi’ne rekor müracaatta bulunduğunu ifade eden Tekin, “Milletin iktidarında Saadet var çok şükür. Saadet Partimize rekor başvuru olmuştur. Toplumun her kesiminden ilgi gören aday adaylığı başvuru sürecinde geçmiş dönemlerde farklı partilerde siyaset yapan isimlerin yanı sıra akademisyenler ve gençler ile birlikte 1.039 vatandaş TBMM’ye Saadet Partisi’nin çatısı altında girebilmek için aday adaylığı başvurusu yaptı” dedi.

Yoksulluk sınırının 31 bin lirayı geçtiğine vurgu yapan Tekin, “Türk-İş’in araştırmasına göre mart ayında açlık sınırı 9 bin 591 TL’yi, yoksulluk sınırı ise 31 bin 241 TL’yi aşmıştır. Ekonomi adeta çökmüştür. Tarihi bir dönemeçteyiz. Saadet Partisi iktidarında beton, asfalt, rant ve israf odaklı ekonomi modelinden vazgeçeceğiz. Üretim ve istihdam odaklı ekonomi modeline geçeceğiz. Milletimiz tarafından devlet yönetme sorumluluğu omuzlarımıza yüklendiğinde, bu yetkilendirmenin tüm sorumluluklarını eksiksiz yerine getireceğimize, hayat pahalılığı, geçim sıkıntısı, işsizlik gibi sorunlara neşter atacağımıza söz veriyoruz. Ve çok kısa zamanda vatandaşlarımızın içtenlikle; “hamdolsun, iyi ki bu kadrolar iş başında” diyebileceği bir ülkeyi inşa edeceğimize söz veriyoruz” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.