DOLAR 32,5214 0.2%
EURO 34,5899 0.08%
ALTIN 2.492,060,24
BIST 9.548,09-1,36%
BITCOIN 20728420,95%
Edirne
23°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tekirdağ Yeşilay Danışmanlık Merkezi açıldı

Tekirdağ Yeşilay Danışmanlık Merkezi açıldı

ABONE OL
6 Kasım 2021 15:32
Tekirdağ Yeşilay Danışmanlık Merkezi açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sepetçiler Kasrı’nda katıldığı “Yeşilay Danışmanlık Merkezleri Ortak Açılış Töreni” ile hizmete girdi.

Yeşilay Tekirdağ Şubesi’nden yapılan açıklamaya göre, Çınarlı Mahallesi’nde hizmete giren YEDAM’ın açılış törenine Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Yeşilay Tekirdağ Şube Başkanı Zafer Soykırlı ve YEDAM çalışanları katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katıldığı Yeşilay Genel Merkezi’nde gerçekleşen törene Tekirdağ’dan canlı bağlantı yapılarak açılış kurdelesi kesildi.

Açıklamada ifadelerine yer verilen, Soykırlı, YEDAM’ın Tekirdağ’da hizmete girmesinden büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Soykırlı, Yeşilay’ın, YEDAM’lar ile bağımlılıklardan kurtulmak isteyenlere ve yakınlarına ücretsiz hizmet verdiğini aktararak şunları kaydetti:

“Türkiye’nin her yerinden 115 YEDAM Danışma Hattı ile destek almak mümkün olsa da vatandaşlarımız fiziki olarak bir merkeze gelmeyi ve uzmanlarla yüz yüze görüşmeyi tercih edebiliyor. Bu kapsamda ilimizde YEDAM’ın hizmet vermesi bize ihtiyaç duyan vatandaşlarımızın yakınında olmak açısından büyük önem taşıyor. YEDAM’ın tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, bağımlılıklarından kurtulmak için desteğe ihtiyaç duyan herkese kapımızın açık olduğunu vurgulamak istiyorum.”

Yeşilay, Yeşilay Danışmanlık Merkezleri (YEDAM) ile bağımlılara ve yakınlarına ücretsiz psikososyal destek sağlıyor.

Tamamı bağımlılık alanında uzman psikolog ve sosyal hizmet uzmanlarından oluşan ekip, alkol, tütün, madde, kumar ve teknoloji ile ilgili sorunlar yaşayan kişilere ücretsiz psikolojik ve sosyal destek sağlayarak, yeniden hayata kazandırılmalarına yardımcı oluyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.