DOLAR 32,5633 0.03%
EURO 34,9133 0.08%
ALTIN 2.429,890,01
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2089272-3,83%
Edirne
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TEMAD üyelerine eğitim verildi

TEMAD üyelerine eğitim verildi

ABONE OL
24 Ocak 2023 11:40
TEMAD üyelerine eğitim verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü tarafından, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Edirne Şubesi (TEMAD) üyelerine ‘Kadına Yönelik Şiddet ile Mücadele’ konulu eğitim gerçekleştirildi.

Gerçekleşen eğitime; Edirne Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Nihan Ertan, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Edirne Şubesi Başkanı Aydın Bildiş ve TEMAD üyeleri katılım sağladı.  Kadına Yönelik Şiddet ile Mücadele eğitiminde de, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın, ‘Kadına Yönelik Hizmet Modelleri’, ‘Kadınlara Yönelik Şiddet ile Mücadele Kapsamında Gerçekleştirilen Ulusal Eylem Planları’, ‘Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Çalışmaları’, ‘Sosyal Destek Hatları’, ‘KADES-UYUMA’ Projeleri ve ‘Türkiye Bağımlılıklar ile Mücadele Çalışmaları’ konuları hakkında dernek üyelerine yönelik bilgilendirmeler gerçekleştirildi.

“HER KESİMİN BİLİNÇLİ OLMASI GEREK”

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne teşekkür eden Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Edirne Şube Başkanı Aydın Bildiş, “Üyelerimizin katılımıyla çok güzel bir eğitim gerçekleşti. “Kadına Yönelik Şiddet İle Mücadele” ve “Bağımlılıklar ile Mücadele” konularında her kesimin bilinçli olması gerek. Bu gibi eğitimlerle birlikte ülkemizde böylesine vahim olayların daha da aza ineceği inancındayız. Farkındalık oluşturmak ve toplum yararına yapılan bu işleri destekliyoruz” şeklinde dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.