DOLAR 32,4335 0.23%
EURO 35,0037 -0.21%
ALTIN 2.324,910,23
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22970012,07%
Edirne
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tercan, “Ağır bedel ödeyecekler” 

Tercan, “Ağır bedel ödeyecekler” 

ABONE OL
5 Şubat 2020 10:43
Tercan, “Ağır bedel ödeyecekler” 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, İdlib’te gerçekleşen saldırı sonrası şehit düşen askerlerimiz için Türk Milleti’ne baş sağlığı diledi. Esad ve Putin anlaşmasının Türkiye’ye zarar verdiğini ve Rusya’nın tüm dünyaya yalan söylediğini vurgulayan belirten Başkan Zakir Tercan, Esat ve Putin’in bu yapılan hatada ağır bedeller ödeyeceğini söyledi.

“ASKERLERİMİZİN KANI YERDE KALMADI”

İdlib’de Yedi kahramanımız katil Esat askerlerinin topçu ateşi sonucu şehit olmuşlar, biri ağır dokuz kahramanımız da yaralanmıştır. Esad-Putin cinayet ortaklığı sabırları taşırmıştır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyorum. Zalime eğilmek zillettir. Ceddimiz eğilmeydi nesli-i cedid de eğrilmeyecektir! Her birimiz birer Türk bayrağı olduk. Kirlenmedik, lekelenmedik Allah’a çok şükür. Türkiye, Dünya siyasi tarihinde emsali görülmemiş düşmanlıklara maruz kalmasına rağmen hala dimdik ayaktayız. Kimsenin gücü yetmeyecektir. Türk Milletini Yüce Rabbim seviyor. Çünkü; onun son ordusudur. Askeri karşılığı verildiği TSK tarafından açıklandı ama yetmez Rusya’ya da “Rejim” inin zincirini bağlaması yönünde uyarı yapılmalı. Türk topçuları Hama kırsalında bulunan rejim mevzilerini ağır ateş altına aldı, askerlerimizin kanı yerde kalmadı. Milletimizin Başı sağ olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

“BU İKİ ÜLKE HATALARININ BEDELİNİ AĞIR ÖDEYECEKTİR”

Bu davanın kan, can değil hak davası olduğunu ve askerlerimizi toprağa düşürenlerle ayrı bir kavga olduğunu söyleyen Başkan Tercan “Rusya Devlet Başkanı Putin Özel eğitilmiş bir robottur. İçinden insanlık merhamet vicdan gibi damarları alınmış, çıkar vahşet ve zorbalık damarları kalmıştır. Sözünün değeri yoktur. 7 Şehidimiz var. Gök girsin kırmızı çıksın. Putin’in kuklası Esat Bunun bedelini çok ağır ödeyecek. Rusya’da dünyanın gözüne baka baka yalan söylüyor. Bir akıllı kendisini sanıyor. Türk devleti şehitlerimizin intikamını alacaktır. Esat hayatının hatasını yapmıştır. Rusya hayatının hatasını yapmıştır. Bu iki ülke de hataların bedelini çok ağır ödeyecektir. Esat şimdiden ödemeye başladı. Onlarca askerini öldürdük, Rusya ise bizi kaybetti. Onun bedeli daha ağır olacak. Bizim davamız bir can veya bir kan davası değildir. Davamız; yüce bir HAK davasıdır. Türk çocuklarını toprağa düşürenlerle kavgamız vardır. Mümkün olsa vatanımı yüreğimde saklayacağım. Göğsüm paramparça edilmedikçe tek bir çakıl taşına dahi kimseyi dokundurtmayacağım. Türk devleti var olsun, Türk milletim sağ olsun, şanlı Türk ordusu muzaffer olsun. Türklük Payidar olsun, Türk’ün düşmanları kahrolsun” dedi.

Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.