DOLAR 32,3824 0.18%
EURO 35,0243 -0.2%
ALTIN 2.324,750,24
BIST 9.088,910,10%
BITCOIN 2257774-0,98%
Edirne
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tercan, “CHP’nin maskesini düşüreceğiz”

Tercan, “CHP’nin maskesini düşüreceğiz”

ABONE OL
22 Şubat 2022 10:44
Tercan, “CHP’nin maskesini düşüreceğiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, Edirne Merkez ve 8 ilçede düzenleyecekleri salon toplantıları ile CHP’nin Edirne’deki maskesini düşüreceklerini belirtti.

Partisinin Ankara’da gerçekleştirdiği il başkanları toplantısına katılan Zakir Tercan, Edirne Merkez ve ilçelerinde esnaf, çiftçi, vatandaş, sivil toplum örgütleri ile salon toplantıları gerçekleştireceklerini belirtti. Salon toplantılarının yanı sıra tüm Türkiye’de olduğu gibi MHP Edirne İl Teşkilatı’ndan da  ayrılarak başka partiye giden ülkücülere, baba ocağı olarak kapılarının  açık olduğunu hatırlattı.

“CHP’NİN EDİRNE’DEKİ MASKESİNİ DÜŞÜRECEĞİZ”

Merkez ve 8 ilçede teşkilat olarak salon toplantıları yapacaklarını kaydeden Tercan, “Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli, başkanlığında il başkanlarımızın katılımıyla 11, 12, 13 Şubat tarihlerinde Kızılcahamam’da otelde il başkanları toplantısını yaptı. Adım adım 2023 ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma toplantıları çalışmalarına ağırlık verilmesi kararlaştırılmıştır. Bu özellikle CHP’nin ağırlık olmuş olduğu 6 il, 123 ilçe tespit edilmiştir. Burada o illerdeki teşkilatlarımız hem illerde hem ilçelerde salon toplantıları yaparak sivil toplum örgütlerini, vatandaşları, esnafları, çiftçiyi davet ederek vekillerimiz CHP’nin ve yancılarının maskelerini yere düşürmek için kapsamlı şekilde konuşmalar yapacak. Bizde Milliyetçi Hareket Partisi il Teşkilatı olarak merkez ve 8 ilçemizde toplantı salonlarımızı tutacağız, ilçe teşkilatlarımızla birlikte insanlarımızı davet ederek CHP’nin kimlerle iş birliği yaptığını, kimlerle kol kola olduğunu anlatacağız. Burada CHP’nin Edirne’deki maskesini düşürmek için üstümüze düşen ne ise elimizden geleni yapacağız. Önümüzdeki Cumartesi günü Havsa da 12’de başlayacak, sonra Meriç İlçemizde devam edeceğiz. Pazar günü Lalapaşa’da başlayacağız, Süloğlu’na geçeceğiz. Uzunköprü, Keşan, İpsala, Enez’de yapacağız. Final de Edirne Merkez’de yapacağız. Biz bu tarihleri Ankara’da netleştireceğiz” dedi.

“KEMAL KILIÇDAROĞLU BİR PROJEDİR”

Erken seçimin söz konusu olmadığını belirten Tercan, “Genel Başkanımız da gününde olacağını ifade etmiştir. Zaten Sayın Cumhurbaşkanı da böyle söylüyor. Cumhur İttifakı 2023’te kazanacak. Muhalefet ne konuşursa konuşsun. Onlarında içinde ciddi bir bölünme var. CHP’de bugün bütün ulusalcıların hepsi dışlanmıştır. Kemal Kılıçdaroğlu bir projedir. Sürekli yalan konuşan, iftira atan bir insan. Bir de planı programı, projesi de yok. CHP diyor ki Tayyip Erdoğan gitsin de ülke ne olursa olsun zihniyetine karşıyız. CHP Genel Başkanı’nın elinde ülkücü kanı var. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemeyeceğiz Kılıçdaroğlu’nu mu destekleyeceğiz?” dedi.

“MHP’DEN GİDEN ÜLKÜCÜLERE BABA OCAĞI’NIN KAPISI AÇIKTIR”

MHP Edirne Teşkilatı’ndan ayrılarak İYİ Parti ve başka partiye geçen eski partililerinin gittikleri yerden geri dönebileceklerini ve kapılarının her daim açık olduğunu söyleyen Zakir Tercan, “MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan “biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak birileri gibi, bir siyasi parti gibi birilerinin iç işlerine karışmaz, burnumuzu da sokmayız. Ama Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizim kapımız sonuna kadar açıktır. Milliyetçi Hareket Parti’mizi terk edip, güzel duygularla kandırılmış, götürülmüş bütün Ülkücü arkadaşlarımızı biz her basın toplantımızda her yazılı açıklamamda baba ocağına davet ediyorum. Davetimize de icabet ediyorlar. Bine yakın üye yaptık. Dün mesela 3 tane pırıl pırıl genç, bir tanede 70 yaşında amcamız partimize üye oldu. Şu anda açık söylüyorum partimizi terk edip başka siyasi partilere gidenler sadece Edirne’de değil Türkiye genlinde çok büyük geri dönüşler var. Kapımız giden arkadaşlarımıza her zaman açıktır. Bizim kapımız herkese açık. Başkaları MHP’yi güçsüz bırakmak için düne kadar genel başkanımızın kapısında bekleyenler, en büyük lider Devlet Bahçeli diyerek partimizi terk edenlerin hepsinin menfaat üzerine duygu düşünceleri vardır” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.