DOLAR 32,3363 0.16%
EURO 35,1652 -0.08%
ALTIN 2.243,640,02
BIST 8.718,11-1,25%
BITCOIN 2102926-5,21%
Edirne
11°

KAPALI

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Tercan, “Edirnelilerin yüzü MHP ile gülecek”

Tercan, “Edirnelilerin yüzü MHP ile gülecek”

ABONE OL
18 Ekim 2021 12:37
Tercan, “Edirnelilerin yüzü MHP ile gülecek”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, Edirne’de MHP rüzgarı estiğini belirterek, “MHP, Edirne’ye hizmet etmek için sefere talip olmuştur. Çünkü; MHP hem yerelde hem genelde iktidar olacaktır. Edirne Belediyesi MHP ile bütünleşecek, Edirneli Vatandaşlarımızın yüzü MHP ile gülecektir…” dedi.

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, yaptığı açıklamada, MHP’nin Edirne ile bütünleşmiş, Edirne sevdası ile yoluna devam ettiğini belirterek, “ Edirne aşkı ile mücadele ediyor, Edirne’ye her alanda hizmet etmek için çalışıyor… MHP, Edirne halkının gönlünde taht kurmuş ve herkesin sevgisini ve takdirini kazanmıştır” dedi.

MHP’nin, Edirne’ye hizmet etmek için sefere talip olduğunu belirten Tercan, “Çünkü; MHP hem yerelde hem genelde iktidar olacaktır. Edirne Belediyesi MHP ile bütünleşecek, Edirneli Vatandaşlarımızın yüzü MHP ile gülecektir… 2023 yılında yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde MHP, güçlü yarınlar için, modern, gelişmiş bir Edirne için, Edirne Halkından destek isteyecek, oy isteyecek ve MHP’nin iktidarında… Projelerini Edirne’nin güzel insanlarının hizmetine sunacaktır” dedi.

Tercan, şunları söyledi; “MHP’nin Edirne de, başarılı olması için, var gücümüzle çalışmalıyız ve Üzerimize düşen her ne varsa fazlasıyla yapmalıyız. Çünkü bu seçimler Edirne için hayatı önem arz ediyor. Bu seçimler MHP ve Ülkücü camia içinde önem arz ediyor.

MHP, inanç hürriyetinin ve laikliğin en güçlü teminatıdır… MHP, sadece Edirne’nin değil bütün Türkiye halkının partisidir. Belediye Başkanlığını kazanmak için, iktidar olmak için, her Ülkücü üzerine düşen görevi yerine getirmelidir.

2023 Yılında yapılacak olan, seçim çalışmalarında elbette ki teşkilatlarımız öncüdür. Ancak iyi bilinmelidir ki; bu çalışmalarda her Ülkücü fahri birer görevlidir. 2023 Yılında yapılacak olan seçimlerde MHP ve Ülkücü camia gereken çalışmaları en iyi bir şekilde sürdürmelidir. Mevziyi terk edip başka partilere gidenler, inancında zafiyet gösterenler, diz çöken teslim olanlar bizimle elbette ki yol arkadaşlıklarını sonlandırmışlardır.

MHP, Belediye seçimlerinde ve 2023 Yılında yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde hak ettiği neticeyi alacağından asla şüphemiz yoktur. Çünkü MHP Teşkilatları hummalı çalışmaları aralıksız devam ediyor… Öte yandan hala içimizde görünüp te nefsinin esiri olmuş, fitne yoluna sapmışlarla da yol arkadaşlığımız elbette ki olamaz.

Bağımsız ve ilkeli duruşuyla sadece Edirne seçmeninin iradesiyle hareket eden yegane parti MHP’dir… Çünkü Sevinç ve hüzün Ülkücülerin, MHP’lilerin ortak duygusudur. 51 yıllık geçmişimizde üzüldüğümüz günlerde oldu, sevindiğimiz günlerde oldu. Hepsini birlikte yaşadık. İnşallah MHP’nin iktidarında Edirne halkının dertleri ve sıkıntıları son bulur…

MHP İl Yönetimi için Edirne’de yeni bir imtihan dönemidir. Başarılı olmak zorundayız. Çünkü bu başarı sadece MHP’nin sıradan bir siyasi başarısı değil, Edirne’nin, Edirne halkının başarısı anlamını taşıyacaktır. MHP’ye, Ülkücülüğe gönül veren herkes gayrete gelsin.. İnanın bunun başka yolu yok! Çok çalışmalıyız ve gereken gayreti göstermeliyiz. Çünkü; Edirne’de MHP rüzgarı esiyor… Allah yardımcımız olsun… Tedbir bizden takdir Allah’tan!” şeklinde konuştu.

Hüsnü Sarıgül

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.