DOLAR 32,5633 0.01%
EURO 34,9297 0.07%
ALTIN 2.432,090,10
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 2169019-0,14%
Edirne
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Tercan, “Edirne’yi CHP’den kurtaracağız”

Tercan, “Edirne’yi CHP’den kurtaracağız”

ABONE OL
10 Mart 2022 10:00
Tercan, “Edirne’yi CHP’den kurtaracağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, milletin 2023 ve 2024 yılındaki seçimlerde Cumhur İttifakı’nı seçeceğini, Millet ittifakına gereken cevabı vereceğini belirterek, bu seçimlerde Edirne ve İlçelerini CHP’den kurtaracaklarını söyledi.

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, parti binasında düzenlediği basın toplantısında “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantılarına” değinerek partisinin 2023 ve 2024 yılındaki seçimlere değindi.

“TOPLANTILARIMIZ MHP VE ÜLKÜCÜ CAMİAYA HAYIRLI OLSUN”

Merkez ve ilçelerde yaptıkları toplantıların tamamlandığından bahseden Başkan Zakir Tercan “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi’nin talimatlarıyla Adım Adım 2023 İl İlçe Anlatma ve Aydınlatma temalı toplantımız milletvekillerimiz ve merkez yönetim kurulu üyelerimiz bu hafta sonu tamamlamış bulunmaktayız. 26 Şubat – 27 Şubat  tarihlerinde Havsa ilçemizden başlayıp Meriç ilçemizde Cumartesi günkü programımızı tamamlamış olduk. 4-5-6 Mart 2022 tarihlerinde 4 Mart’ta merkez ilçemizde salon toplantımızı yaptık. 5 Mart’ta Uzunköprü, Keşan ilçelerimizde toplantılarımızı yaptık. 6 Mart’ta da İpsala ilçemizde ve Enez ilçemizde toplantılarımızı yaptık ve bu hafta da bu toplantılarla toplantılarımızı bitirmiş olduk. Bu toplantılarımız, Edirne ilimize, ilçelerimize Cumhur İttifakı’na, MHP ve ülkücü camiaya hayırlı ve uğurlu olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Sayın milletvekillerimize, Sayın Merkez Yönetim Kurulu üyelerimize, Sayın ilçe başkanlarımıza, ilçe yönetimdeki arkadaşlarımıza, il yönetimimizdeki arkadaşlarımıza özverili çalışmalarından dolayı verimli hal ve hareketlerinden dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

“BU MİLLET CHP’YE İKTİDAR YÜZÜ GÖSTERMEYECEKTİR”

CHP’nin PKK ve HDP ile iş birliği içerisinde olduğunu ve Atatürk’le bağlantısının kalmadığını öne süren Tercan, “Siyasi menfaatleri için her konuda. Kendilerine çıkar yolu mubah sayanların siyasette nerelerde olduğunu cümle alem bilmektedir. Millet onları çöplüğe atmış, siyasetin tozlu laflarında yerini bulmuştur. CHP’nin akıbeti CHP’nin akıbeti de er geç bu olacaktır. CHP’nin derdi; Teröristleri sevmek, desteklemek, hapishanelerde ziyaret etmek, teröristlerin cenazelerine katılmak, teröristlerin mezarlarını ziyaret etmek ve çiçek bırakmak. Muhalefet partisi olup muktedir olmayan CHP her geçen gün kan kaybetmeye devam etmektedir. PKK’yı ve onun siyasi uzantısı olan HDP’yi destekliyor, memleket meselelerini ikinci plana itmek zorunda kalıyor. CHP’nin yıkım projelerini. Hayata geçirmek için herkesle dans ediyor. CHP’nin nefesi tükenmiş, maskesi düşmüş, her adımın ne amaç taşıdığı herkes tarafından bilinmektedir. Cumhur İttifakı sağlam temeller üzerine kurulmuştur. CHP’ye ve zillet ittifakına verilecek en iyi cevap. Milletimizin 2023, 2024 yıllarında yapılacak seçimlerde gereken cevabı verecektir. Bu millet CHP’ye iktidar yüzü göstermeyecektir. Çünkü CHP’nin yapmış olduğu memleket için ülkemiz için bir planı, programı olduğu da yoktur” dedi.

“EDİRNE’Yİ CHP’DEN KURTARACAĞIZ”

Milletin Cumhur İttifakı’nı seçeceğini söyleyerek Millet İttifakı’na gereken cevabı vereceğini dile getiren Tercan, “2023 yılında yapılacak milletvekili seçimlerinde 2024 yılında yapılacak olan belediye seçimlerinde bu millet gereken cevabı zillet ittifakına verecektir. Bu nedenle biz Milliyetçi Hareket Partisi Edirne teşkilatı olarak hummalı bir şekilde çalışıyoruz. Amacımız Edirne’de Cumhur İttifakı’nı ve MHP’yi başarıya taşımak ve başarılı olmak. En büyük arzumuz, isteğimiz bu yönde. Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı olarak esnafımızı da geziyoruz. Köylümüzü de geziyoruz. Çiftçimizle de görüşüyoruz, konuşuyoruz. Onların dertlerini, sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. Biz onların da dertlerini ve zaten bundan önceki basın toplantılarımızda söylemiştik. Analiz raporları yazarak saygıdeğer genel başkanımıza ve grup başkan vekillerimize konuyu iletiyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı olarak biz Edirne’de 2023-2024 yılında yapılacak olan seçimlerde hem Edirne ilini hem de ilçelerini Cumhuriyet Halk Partisi’nden kurtaracağız diyorum” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.