DOLAR 32,5936 0.35%
EURO 34,8209 0.22%
ALTIN 2.505,400,85
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 21046741,87%
Edirne
15°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tercan, “Edirne’yi CHP’den kurtaracağız”

Tercan, “Edirne’yi CHP’den kurtaracağız”

ABONE OL
31 Ocak 2022 11:54
Tercan, “Edirne’yi CHP’den kurtaracağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, 2023 yılında yapılacak Milletvekili seçimlerinde ve 2024 yılında yapılacak Yerel Seçimleri MHP ve Cumhur İttifakının yılı olacağını belirterek, Edirne’yi CHP’den kurtaracağız” dedi.

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, yaptığı açıklamada, MHP İl Yönetimi olarak; umutla, heyecanla ve şevkle çalıştıklarını belirterek, “Edirne insanımızı güldüreceğiz, sorunlarını Cumhur İttifakı olarak bitireceğiz” dedi.

Gece demeden, gündüz demeden Edirne için, Edirne halkı için var güçleriyle çalıştıklarını ve çalışmaya da devam edeceklerini belirten Tercan, “Her haneye ulaşıp, her kapıyı çalıp, her gönüle girip MHP’nin mesajlarını ulaştıracağız ve başaracağız. Edirneli Hemşerilerimizi ve her kesimi kucaklayacağız. Hangi etnik kökene, dine, inanca ve dile sahip olursa olsun herkesin sevgisini kazanmak için gayret göstereceğiz. Çiftçimize, Köylümüze, İşçimize, Memurumuza, Emeklimize, Esnafımıza, Kadınımıza, Sanatkarımıza, Gencimize, Dul ve Yetimlerimize bizimle daha güzel ve müreffeh günlere ulaşacaklarını anlatacağız” dedi.

MHP’nin, her şartta Edirne meselelerini parti meselelerinden üstün tuttuğunu ve Edirne ve halkının selameti için çalıştığını belirten Tercan, şunları söyledi;

“Serhat Şehri Edirne İlimiz ne yazık ki, iyi yönetilmiyor, aksine kötü yönetiliyor. Cumhur İttifakı olarak; Edirne İlimize sahip çıkacağız, Edirne’yi CHP’den kurtaracağız… Cumhur İttifakı kararlıdır.. Belediyeyi kazanacağız ve Edirne Halkımızın hizmetkarı olacağız. İşsizliği yenecek güç Cumhur İttifakıdır.. Yoksulluğu, yolsuzluğu, yozlaşmayı bitirecek inanmışlık ve kararlılık Cumhur İttifakındadır.. Hüzünlenmeyin Cumhur İttifakı hazırdır. 2023 yılında yapılacak Milletvekili seçimlerinde ve 2024 yılında yapılacak Yerel Seçimleri MHP ve Cumhur İttifakının yılı olacaktır” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.