DOLAR 32,5716 0.08%
EURO 34,9725 0.35%
ALTIN 2.424,910,08
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2095011-3,06%
Edirne
21°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tercan, “MHP, 2023’e iddialı yürüyor”

Tercan, “MHP, 2023’e iddialı yürüyor”

ABONE OL
21 Mart 2022 10:56
Tercan, “MHP, 2023’e iddialı yürüyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, yeni üye kayıtları, esnaf ve ilçe gezileri, Ankara merkezli çalışmaları ile Edirne’de MHP’nin 2023’e iddialı yürüdüğünü belirten Tercan, Cumhur İttifakı’nın büyüyen MHP ile 2023 seçimlerini açık ara farkla alacağını söyledi.

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, yaptığı açıklamada, MHP’nin ideolojisi olan, temel ilkelere sahip bir siyasi parti olduğunu belirterek, “Kuruluşunun ardından geçen 50 yıldan fazla bir süreden beri Alpaslan Türkeş’ten Devlet Bahçeli’ye dek, MHP bu ilkelerden bedeli ne olursa olsun asla ödün vermemiştir” dedi.

Tercan, MHP ve Devlet Bahçeli’nin defalarca iktidarın başında olma şansını elde etmiş ama ülkeye özellikle HDP iş birliği ile zarar gelmemesi açısından bunu elinin tersi ile ittiğini belirterek, “MHP bugün ”Cumhur İttifakı” oluşumu ile ülke yararına hizmet faaliyetini sürdürmektedir. PKK bitti, Kızıl elma fikri ses buldu, Turan hedefi Türk Devletler Teşilatı kuruluşu ile hayat buldu, Türkiye Milli dış politikası ile göz dolduruyor” dedi.

Tercan, “CHP’ye, teferruat gibi Partilere, HDP gibi terörü destekleyen bir partinin içinde yer aldığı Millet/Zillet ittifakına MHP destek verseydi ne olurdu? Hiç şüpheniz olmasın Cumhurbaşkanlığı da ülke yönetimi de MHP’de olurdu. MHP kendisine altın tepsi içinde sunulan bu imkanı ve benzeri diğer imkanları ilkeli hareket ederek elini tersi ile itmiştir. 2023’e giderken MHP, Cumhur İttifakı ile Büyük-Güçlü-Bağımsız Türkiye yürüyüşünü sürdürmektedir” dedi.

Yeni üye kayıtları, esnaf ve ilçe gezileri, Ankara merkezli çalışmaları ile Edirne’de MHP’nin 2023’e iddialı yürüdüğünü belirten Tercan, “Cumhur İttifakı büyüyen MHP ile 2023 seçimlerini açık ara farkla alacaktır. Ekonomi git gide iyi gidiyor. Çiftçimiz, Köylümüz, Esnafımız ve tüm kesimler rahat nefes alacaktır, hiç kimsenin şüphesi olmasın. Gördüğüm ve bildiğim kadarı ile bu sıkıntıları aşmaya yönelik büyük çalışmalar var. MHP ve Cumhur İttifakı 2023 başarısı ile yeni ”Türkiye Vizyonuna” imzasını atacak. Bu millet Türkiye’yi, iktidarı HDP ile işbirliği içinde olanlara asla teslim etmeyecektir. Uzun bir süreden beri gerek yerel etkinliklerimiz ile gerekse Genel Merkezimizin etkinlikleri ile yoğun bir çalışma programı içindeyiz. Türkiye’de ve Edirne’de halk MHP’ye güveniyor… Vatandaşlarımız MHP Türkiye’nin teminatı olduğuna, Devlet Bahçeli’nin gerçekten bir devlet adamı olduğuna gönülden inanıyor. Bu inanç MHP’yi Türkiye’de ve Edirne’de büyük başarıya taşıyacak. Edirne Halkı bizi anlıyor. Son aylarda bu anlamda büyük ölçüde halkla bütünleşiyoruz. MHP Türkiye’de ve Edirne’de göreceksiniz çok büyük oy oranlarını yakalayacak. Görünen o ki; Türkiye ve Edirne harekete geçiyor…” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.