DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2074828-1,51%
Edirne
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tercan, “MHP, iktidar olacaktır”

Tercan, “MHP, iktidar olacaktır”

ABONE OL
20 Ocak 2020 10:33
Tercan, “MHP, iktidar olacaktır”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, 2023 yılında gerçekleştirilecek olan seçimlerin önemine değinerek, “Milletimiz MHP’yi iktidar, bilge liderimiz Devlet Bahçeli’yi de Cumhurbaşkanı yapacaktır. Halk mutlaka kararlılığını sandıkta da gösterecektir. Çünkü demokrasilerde tek yol vardır. O da milli iradenin sandığa vuracağı mühürdür” dedi.

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan yaptığı açıklamada, millet olarak zor sınavdan geçtiğimizi belirterek, “İnsanlarımızın yarınlara umutla bakması için MHP’nin iktidarı elzemdir. Bu olumsuz tabloların ortadan kalkması için önümüzde bir fırsat kaldı. Türkiye’yi kurtarmak için 2023 yılında yapılacak olan milletvekili seçimleri çok önemli. Bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz. MHP’yi TBMM’de tek başına hükümeti kuracak parti konumuna getirmeliyiz” dedi.

“Milliyetçi Ülkücü olmak demek; hiçbir yabancı güce, fikre ve yapıya ram olmamak demektir” diyen Tercan, “Lider Devlet Bahçeli; bu tavrın ve duruşun ete kemiğe bürünmüş halidir. O’nun duruşu; Mustafa Kemal Atatürk’ün, O’nun duruşu; Başbuğ Alparslan Türkeş’in duruşudur. Baş eğmeyeceğiz. Allahın izniyle Milletimiz MHP’yi iktidar Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’yi de Cumhurbaşkanı yapacaktır. Halk mutlaka kararlılığını sandıkta da gösterecektir. Çünkü demokrasilerde tek yol vardır. O da milli iradenin sandığa vuracağı mühürdür. Bütün duamız ve temennimiz vatandaşlarımızın daha mutlu, daha huzurlu bir yıla merhaba demiş olmaları. Terör, adaletsizlik, ekonomik sıkıntılar, işsizlik ve düşük gelir seviyesi gibi vatandaşlarımızın dünyasını cehenneme çeviren illetlerin tek tek kuruyup yok olması. Bu illetlerden kurtulmak için 2023’de yapılacak olan seçimler olacaktır” dedi.

2023 yılında yapılacak olan seçimlerde Türk milleti kararını vermek zorunda olduğunu belirten Tercan, şunları söyledi;

“Her türlü terörden kurtarıp mutlu yarınlara eriştirmek istiyorsa Milliyetçi Harekete sahip çıkmalıdır. Öyle zamanlar olur ki, nereye gittiğin önemini yitirir. Çünkü asıl önemli olan, yanında kiminle gittiğindir… Biz bu dava adamlarının yolculuğunda katıldık Ülkücü harekete… Bu yolculuk ülküye, adamlığa götürür bizi… Dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar. Ömrünü ve servetini davasına vakfetmiş, gece gündüz demeden davayı düşünen liderimizi hiç kimse ama hiç kimse samimiyetsiz bulamaz, bulmamalıdır.

“Yiğidi öldür ama hakkını ver” Derler. Çünkü yiğidi öldürmek korkutmaz ama hakkının yenmesi ölmekten beter eder… Kuklalara değil kuklacılara dikkat etmek daha önemlidir. Yürekli insanları hayal kırıklığına uğratan yüreksizler.

MHP’nin başında “Allah son nefesimize kadar bizi ülkülerimizden, ilkelerimizden ve Türk milletine mensubiyet şuurundan ayırmasın.” Diyen Devlet Bahçeli gibi bir lideri vardır. Devlet Bahçeli o yüzden saldırı altında, Devlet Bahçeli o yüzden hedeftedir…

Millet için ilkeli olmak, ülkü sahibi olmak, doğruluk, dürüstlük, vatanseverlik anlaşılır olduğu gün bu toplumda kazanan MHP ve Devlet Bahçeli olacaktır. Onun için, zaman ve zemin bizim Devlet Bahçeli ile yürümemizi söylüyor bize.

Başbuğ Türkeş Türk Milliyetçiliğini siyasi program hâline getirmiş, ülkücülüğün siyasi çatısını şu sözlerle ifade etmiştir: “Ülkücü MHP’de olur. MHP’de bulunmayan ülkücü değildir, gittiği yerin damgasını yer, oradaki genel başkanın görüşüne göre yaşar. Onun ülkücülüğü kalmamıştır” dedi.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.