DOLAR 32,5156 -0.1%
EURO 34,9894 0.24%
ALTIN 2.421,57-0,05
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2093105-3,30%
Edirne
21°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tercan, “Müjdeli haberleri bekliyoruz”

Tercan, “Müjdeli haberleri bekliyoruz”

ABONE OL
21 Ağustos 2021 12:19
Tercan, “Müjdeli haberleri bekliyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Merkez, ilçe ve köy ziyaretleri sonrası Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan ileriki süreçte esnaf, çiftçi ve köylüler için müjdeler açıklanacağını söyledi.

Yaptıkları ziyaretlerle birlikte esnafın, çiftçinin ve köylülerin sorunlarını dinleyerek genel merkeze raporladıklarını, oradan da üst makamlara iletildiğini aktardı. Bunun yanı sıra yakın zamanda müjdeli haberlerin geleceğini söyleyen Başkan Zakir Tercan “inşallah önümüzdeki günlerde esnafımıza, köylümüze, çiftçimize güzel müjdeler verecekleri kanaatindeyim” şeklinde ifade etti.

“ESNAFA, ÇİFTÇİYE, KÖYLÜYE RAHAT NEFES ALDIRACAKLARINI DÜŞÜNÜYORUM”

Genel merkezlerine gönderdikleri raporlar ve kendilerine iletilen bilgiler doğrultusunda ileride müjdeler açıklanabileceğini kaydeden MHP Edirne İl Başkanı Tercan, “Esnaf ziyaretlerimizi yapıyoruz. Esnafımızın derdi sıkıntısı var. Biz onların sıkıntısını analiz ederek raporlayıp genel merkeze iletiyoruz. İlçeleri geziyoruz, en yakın İpsala ve Enez ilçelerine gittik. Oralarda esnaf ziyaretleri yaptık. Esnafımız, çiftçimiz, köylümüzle ilgili olan sıkıntıları genel başkan yardımcılarımıza gönderiyoruz. Onlarda ittifaktan dolayı ilgili makamlara iletiyorlar. Hükümetimizde bu konuda gereken duyarlılığı gösteriyor. Esnafımıza, çiftçimize, köylümüze rahat nefes aldıracaklarına ben inanıyorum. Biz burada politika, siyaset yapıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu insanlarımızın tabi ki yanında olacağız. Onların sıkıntılarını dertlerini dinleyeceğiz, ilgili yerlere ileteceğiz. Bu asli görevimizdir. Ama inşallah önümüzdeki günlerde esnafımıza, köylümüze, çiftçimize güzel müjdeler verecekleri kanaatindeyim. Aldığımız güzel bilgiler var ama netleşmedi. İleriye dönük olacağını biliyorum. İnşallah hem esnafımıza hem köylümüzün rahat nefes alacağını düşünüyorum. Bizde elimizden gelen gayret göstereceğiz. Ziyaretlerimizde kırsalı ihmal etmiyor, ziyaretlere devam ediyoruz” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.