DOLAR 32,5731 0.28%
EURO 34,7212 -0.09%
ALTIN 2.487,710,14
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20530313,60%
Edirne
16°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tercan, Süloğlu esnafını dinledi

Tercan, Süloğlu esnafını dinledi

ABONE OL
12 Kasım 2021 10:22
Tercan, Süloğlu esnafını dinledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, İlçe ziyaretlerine devam ediyor. Önceki gün de Süloğlu İlçesi’nde esnaf ziyaret ederek sıkıntılarını dinleyen MHP İl Başkanı Tercan, MHP’nin üzerine düşeni yapacağını söyledi.

Ziyaret hakkında bilgi veren İl Başkanı Tercan, İlçe esnafını ziyaret ederek, esnafımız ile dertleştik, konuştuk. Bize göstermiş oldukları ilgiye, alakaya en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Biz Süloğlu halkının yanındayız, biz Süloğlu halkının tercümanıyız, biz Süloğlu halkının umut ışığı, herkesin ortak refleks ve paydasıyız. MHP Süloğlu’dur, Süloğlu halkının özü ve özetidir” dedi.

MHP’nin Süloğlu’nda söz sahibi olacağını belirten Tercan, şunları söyledi;

“MHP hak ettiği yere gelecektir. MHP Süloğlu’nda şaha kalkacak, herkes şaşıracak. MHP göreve hazırdır. Kimse MHP’nin yükselişini engelleyemez. Tek umut, tek çözüm MHP’dir. Tek çare şüphesiz ki MHP’dir. Milliyetçi Hareket Partisi ilkeli bir partidir. Geçmiş̧ çizgisinde kırık yoktur. Tüm gayret ve faaliyetlerinin temelinde ülke çıkarları vardır. İşte bu anlayış içerisinde bugün İlçe ve İl Yönetimlerinin üzerine düşen görevi esnaf ziyaretleri yaparak yerine getirmiştir. Esnafımızın derdini dinledik, sıkıntılarını öğrendik. MHP’nin üzerine düşeni yapacaktır. Kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü; MHP olarak hedefimiz 2023-2024 Yılında yapılacak seçimlerde başarılı olmak için taşın altına elini değil gövdesini koymuştur. İlçelerimiz ile birlikte İl yönetimimiz kararlı bir şekilde yürümektedir, çalışmaktadır” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.