DOLAR 32,3398 0.17%
EURO 35,2124 0.06%
ALTIN 2.246,350,14
BIST 8.718,11-1,25%
BITCOIN 2124680-2,79%
Edirne
11°

KAPALI

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Kuyrukta cinayet

Kuyrukta cinayet

ABONE OL
16 Eylül 2020 17:41
Kuyrukta cinayet
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lojiport’tan Selçuk Onur’un haberine göre; Kapıkule, TIR sürücülerine cinnet geçirtecek hale geldi. Bakanlığın ‘randevu alan öne geçer’ ya da ‘frigo taşıyanın önceliği vardır’ yazılı olmayan kuralı, sisteme bağlanamayınca, bu sabah bir TIR sürücüsü, meslektaşını öldürdü.

www.lojiport.com İnternet sitesinde yer alan habere göre; Kapıkule’de TIR kuyrukları çıldırtıyor. T.C Ticaret Bakanlığı’nın RSS adı verdiği randevulu sistem de soruna ilaç olamadı, olamaz. Aslında çözümün anahtarı çok basit. 5 turnike varsa ikisi yerine 5’i de çalışacak. Personel mi yetmiyor, istihdam edeceksiniz ve geçici çözümlerinizin faturasını masum TIR sürücüleri ödemeyecek.

Kapıkule Sınır Kapısı, bu sabah “vahşetin tam da tanımı budur” denilen bir olaya sahne oldu. Merhum şoför Erdal Uslu’nun çalıştığı Hataylı Platform Lojistik’in sahibi Mahmut Rıdvanoğulları’nın Nesco firmasından Bülent Kenanoğlu’dan edindiği bilgiye göre olay şu şekilde gerçekleşti:

“ÖLENE KADAR BURAYA KİMSE YAKLAŞMAYACAK”

“Merhum Erdal Uslu arkadaşımız, dün itibariyle Avrupa’dan Türkiye’ye giriş yapmış ve TIR parkında saatini dolduruyormuş. Bu Sabah 05 sıralarında çıkış yapıp sabah 08’de İstanbul’a yükünü teslim etmeliydi. Önündeki Beyoğlu Nakliyat firmasının şoföründen yol istemiş. Sonuçta arbede çıkmış. Önce ayağına, ardından kalbine defalarca bıçak darbesi almış; boğazını da kestiği kanlar içindeki arkadaşımızın yanına kimsenin yaklaşmaması için de “Bu şahıs ölene kadar kimse buraya gelmeyecek” diye ölmesini beklemiş”

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.