DOLAR 32,3787 0.18%
EURO 35,0555 -0.16%
ALTIN 2.324,980,25
BIST 9.099,460,21%
BITCOIN 2272623-0,59%
Edirne
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Törenle son yolculuğuna uğurlandı

Törenle son yolculuğuna uğurlandı

ABONE OL
23 Kasım 2021 21:34
Törenle son yolculuğuna uğurlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’nin Keşan İlçesi’nde hayatını kaybeden Belediye Zabıta Müdürlüğünde görevli Hasan Direk, düzenlenen törenin ardından göz yaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Hayatını kaybeden Keşan Belediyesi Zabıta Personeli Hasan Direk için Keşan Belediyesi önünde tören düzenlendi. Törene; Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Yakup Balcı, Nuran Uslu, Tahir Özçınar, Günay Karagül, birim amirleri, siyasi parti temsilcileri, Keşan Belediye Meclis Üyeleri ile Hasan Direk’in yakınları ve sevenleri katıldı.

Törende konuşan Zabıta Müdürü Gökhan Yılmaz, “Acımız çok büyük, kelimeler ile anlatamıyorum. Çok değerli bir yol arkadaşımızı, meslektaşımızı kaybettik. Her ölüm insanı etkiler. Tanımasa bile yitip giden ümitlere, yaşanmışlara, yaşanmak için bekleyenlere… Dostumuz, mesai arkadaşımız Hasan Direk ölümüyle hepimizi ölümden daha fazla üzmüştür. İsmi gibi; bükülmeyen, dimdik direk gibi duran, insanı insan olduğu için seven bir arkadaşımızdı. Bir karıncayı dahi incitemezdi. Haksızlıklara karşı dururdu. Allah’tan kendisine rahmet, geride kalanlara sabır diliyorum.” dedi.

Daha sonra söz alan Helvacıoğlu, şunları söyledi: “Bugün hüzünlüyüz. Mesai arkadaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Hakka uğurlayacağımız mesai arkadaşımız Hasan Direk’in cenaze töreni için belediye meclisimiz, çalışma arkadaşlarımız ve sevenleri ile birlikteyiz. Ölüm, baki hayat yolculuğumuzda bir dönemin sona ermesidir ama yeni bir hayat safhasının başlangıcıdır. Samimiyeti, dürüstlüğü ve tevazusu ile bilinen Hasan Direk arkadaşımız; devletine milletine hizmetle dolu bir ömür bırakıp hayırlarla yad edilerek hak yolculuğuna çıktı. Bizim kardeşimiz, dostumuz, çalışma arkadaşımız, Keşan’da iz bırakan kişilerden biridir. Biz kendisini hep iyi bildik, iyi tanıdık. Hamd olsun yakından tanıma fırsatını da bulduğumuz için mutluyuz. Hasan direk kardeşimizi unutmayacağız. Aile fertlerinin, sevenlerinin ve Keşan’ımızın başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Hakkımız helal olsun.”

Konuşmaların ardından cenaze namazı kılındı ve evinde helallik alınmasının ardından Hasan Direk, Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.