DOLAR 32,5795 0.27%
EURO 34,7663 -0.03%
ALTIN 2.491,770,31
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20642953,77%
Edirne
16°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trakya Ragbi 61-3 Ottomans

Trakya Ragbi 61-3 Ottomans

ABONE OL
9 Mart 2020 16:29
Trakya Ragbi 61-3 Ottomans
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Ragbi Federasyonu 2020 faaliyet planları arasında yer alan Naim Süleymanoğlu 15li Ragbi Ligi, geçtiğimiz Cumartesi ve Pazar günleri oynanan müsabakalarla başladı.

Edirne’nin ragbideki temsilcisi Trakya Ragbi, ilk hafta müsabakasında evinde İstanbul ekibi son şampiyon Ottomans’ı konuk etti.
Cumartesi günü, Trakya Üniversitesi Ayşekadın Yerleşkesi’nde oynanan maçı Edirne ekibi 61-3 kazanarak lige galibiyetle başladı.
Ottomans karşısında, maç boyunca oyun üstünlüğünü elinde tutan Trakya Ragbi’de Aykut Kanaçlar üç try( geçiş sayısı), Batuhan Balçın, Ömer Şahin, Oğuzhan Tirendez ve Gökdağ Zeroğlu’da birer try(geçiş sayısı) ile skora katkı verdiler.
Ömer Şahin kullandığı tüm ekstra vuruş sayılarında başarı sağlayarak önemli bir istatistik elde etti.
Kulüp başkanı Zafer Eray’ın maç üzerine değerlendirmesi:
“Yeni sezon, yeni heyecanlar. 2020 yılındaki ilk maçımızdan galibiyetle ayrılmaktan son derece mutluyuz. Bu yıl bizim için özel bir yıl. Takımımızın 10. Yılını kutladığımız bu yılda, Trakya Ragbi formasıyla emek vermiş oyuncular bir araya geldi ve yeniden bu forma için ter döküyorlar. Maç öncesinde arkadaşlara bu anların kıymetini bilmeleri gerektiğini söylemiştim.
Maça çok iyi konsantre olup, oyunu domine ettiler. Kendilerini tebrik ediyorum. Gruptan çıkma yolunda bir rakibimizin önüne geçtik. Kalan maçlarda bu avantajı korumak istiyoruz. 14-15 Mart hafta sonu, İstanbul’da Firüzköy takımıyla oynayacağız. Yine kazanmak için elimizden geleni yapacağız.
Güzel havada oynanan bu maçta, tribünde bizleri yalnız bırakmayan dostlara da çok teşekkür ediyoruz. Tribünden yükselen ‘Trakya’ sesleri bizleri daha çok motive etti. Sahasını tahsis eden Trakya Üniversitesi’ne, maç için ambulans desteği sağlayan Edirne Belediyesi’ne, maça gelerek bizlere destek olan İl Genel Meclis Başkanı Sayın Mehmet Geçmiş’e, spor şube müdürümüz Murat Ulaşdır’a, değerli hocalarımız Prof. Dr. Çetin Hakan Karadağ ve Dr. Ajlan Saç’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
(Haber Merkezi)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.