DOLAR 32,5856 0.28%
EURO 34,7878 -0.02%
ALTIN 2.492,140,32
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20682083,93%
Edirne
16°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trakya’da eczacılardan depremde hayatını kaybeden meslektaşları için saygı duruşu

Trakya’da eczacılardan depremde hayatını kaybeden meslektaşları için saygı duruşu

ABONE OL
22 Şubat 2023 12:02
Trakya’da eczacılardan depremde hayatını kaybeden meslektaşları için saygı duruşu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya’da eczacılar “asrın felaketi” olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden meslektaşları için eczanelerinde saygı duruşunda bulundu.

Depremde yaşamını yitiren eczacı, eczacılık fakültesi öğrencileri ve eczacı teknisyenleri, Edirne Eczacılar Odası ve kent genelindeki eczanelerde anıldı.

Saygı duruşuna eczanelere gelen vatandaşlar da eşlik etti.

Edirne Eczacılar Odası Başkanı Gürkan Kılıçgil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara şifa diledi.

Zor günlerin birlik ve beraberlikle aşılacağını dile getiren Kılıçgil, “Depremin ilk gününden bugüne bölgede bulunarak vatandaşlarımıza ilaç ve eczacılık hizmeti vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu depremle birlikte 44 eczacımızı, 21 eczacılık fakültesi öğrencimizi ve sayılarını tam olarak belirleyemediğimiz eczacı teknisyenimizi kaybettik, onları saygı ve rahmetle anıyoruz . Hepsine Allah’tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum.” dedi.

Kılıçgil, depremden etkilenen kentlerde 26 sahra eczanesinin hizmet verdiğini ve depremzedelerin ilaç ihtiyaçlarının karşılandığını ifade etti.

Eczacı Şükrü Ciravoğlu ise deprem bölgesinde ilaç ihtiyacını karşılamak için gerekli tüm çalışmaların yapıldığını dile getirdi.

Eczacı Koray Çiroz da depremzede vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını kaydetti.

Kırklareli ve Tekirdağ’da da eczacılar, hayatını kaybeden meslektaşları için saygı duruşunda bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.