DOLAR 32,3416 0.24%
EURO 35,1676 0.01%
ALTIN 2.304,371,19
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22930322,70%
Edirne
18°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TÜ Genel Sekreter Yardımcılığına İşçimen atandı

TÜ Genel Sekreter Yardımcılığına İşçimen atandı

ABONE OL
12 Kasım 2021 14:13
TÜ Genel Sekreter Yardımcılığına İşçimen atandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcılığı’nda görev değişimi yaşandı. Ocak 2017’den bu yana Öğr. Gör. Hakan Akıncı tarafından yürütülen Genel Sekreter Yardımcılığı görevine Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı görevini de yürüten Öğr. Gör. Burak İşçimen atandı.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Trakya Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığıyla birlikte Genel Sekreter Yardımcılığı görevini de üstlenen Öğr. Gör. Burak İşçimen’e çalışmalarında başarılar dilerken bugüne kadar emeği geçenlere teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. Tabakoğlu, “Köklü bir geçmişi ve bilgi birikimi olan üniversitemizi, ülkemizin kalkınma ve gelecek hedefleri doğrultusunda öncü ve örnek bir üniversite haline getirmek istiyoruz. Bunun için de hep birlikte çaba sarf etmeliyiz. Burak İşçimen Hocamız, bugüne kadarki özverili ve başarılı çalışmalarıyla Üniversitemize çok önemli değerler kattı. Temennimiz, bu başarılarının bundan sonra da artarak devam etmesi. Bu yeni görevin, kendisine ve Trakya Üniversitesi ailesine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atanan Öğr. Gör. Burak İşçimen, üniversitenin misyonu ve vizyonu doğrultusunda hareket ederek Trakya Üniversitesi’ni daha ileriye taşıyacak çalışma ve projelere imza atmak için var güçleri ile çalışacaklarını ifade etti. Öğr. Gör. Burak İşçimen “Genel Sekreterlik makamı, üniversite teşkilatında bulunan birimlerin ahenk içerisinde çalışmasını koordine eder. Bu bilinçle, öğrencilerimizin ve görevlerini özveri, sabır, gayret ve sevgi ile yerine getiren bütün çalışma arkadaşlarımızın destek ve katkılarıyla başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Bana bu önemli görevi tevdi eden Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na teşekkürü bir borç biliyorum. Devraldığım bayrağı daha yukarılara çıkaracak adımları hep birlikte atacağız.” dedi.

ÖĞR. GÖR. BURAK İŞÇİMEN KİMDİR?

Burak İşçimen, Edirne Keşan’da doğdu. Çocukluk yıllarından itibaren lokanta, restoran ve hotel işletmeciliği gibi alanlarda çalıştı. Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nden 2010 yılında mezun olan İşçimen, üniversite yıllarında sırasıyla Swissotel The Bosphorus, True Blue Kalamış, Leblon Asmalımescit, Sheraton İstanbul Maslak Hotel, Larissakka Restaurant, Urza Restaurant gibi İstanbul’un önde gelen mekânlarında görev aldı. 2011’de İtalya’da gastronomi çalışmalarına katılan İşçimen, aynı yıl Leonardo da Vinci programı kapsamında gittiği Almanya ve İspanya’da balık ve su ürünleri alanında çalışmalar yürüttü.

Burak İşçimen, 2011 yılından sonra ticaret yaşamına atılarak, kendi kurduğu işletmelerde yöneticilik yaptı. Aile işletmelerinde de yöneticilik görevlerinde bulunan İşçimen, Ticaret Odası komitelerinde aktif roller aldı. Keşan Halk Eğitim Merkezi’nde 2010-2017 yılları arasında çıraklık, kalfalık, ustalık yetiştiriciliği programında birçok dalda usta öğreticilik görevlerinde bulundu.

2013 yılında askerlik görevini tamamladı. Ardından 2014-2017 yılları arasında Keşan’da turizm alanında mesleki eğitimler veren bir lisede usta öğretici olarak görev aldı. 17 Eylül 2015 tarihinde, Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nda akademik yaşamına başlayan Burak İşçimen, Mart 2018 tarihinden bu yana Trakya Üniversitesi Arda Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü’nde akademik görev ve çalışmalarını sürdürmektedir.

16 Temmuz 2019 tarihinde Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı görevine getirilen Burak İşçimen, Trakya Üniversitesi tarafından yönetilen tüm işletmelerin yeniden yapılandırılması sürecini üstlenmiştir. Burak İşçimen ayrıca, 17 Ocak 2019 tarihinden bu yana, Trakya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı olarak da görev yapmaktadır.

Haber Merkezi

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.