DOLAR 32,5442 -0.03%
EURO 34,8770 -0.01%
ALTIN 2.427,62-0,09
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2086915-3,25%
Edirne
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tüm Tarım Kredi Kooperatif marketlerde yerini alacak

Tüm Tarım Kredi Kooperatif marketlerde yerini alacak

ABONE OL
19 Kasım 2022 15:24
Tüm Tarım Kredi Kooperatif marketlerde yerini alacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keşan Belediyesi’nin desteklediği kooperatiflerden olan TEKKOOP (Trakya Emekçi Kadınlar Kooperatifi)’un, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri ile arasında imzaladığı satış protokolünün ardından hazırlanan ilk parti ürünleri, tüm Türkiye’deki Tarım Kredi Kooperatif marketlerde yerini almak üzere yola çıktı.

100 koli süt reçeli, 100 koli kuskustan oluşan ilk etap ürünleri, Keşan Belediye Meclis Üyesi Şafak Uslu, TEKKKOP Başkanı Ayşe Saz ve kooperatif üyeleri tarafından araçlara taşındı.

Ürünler; Avrupa, Avrasya, Hendek ve Ankara depolarına gönderilmek üzere yola çıkarken, bu başarı karşısında çok gururlandıklarını belirten Keşan Belediye Başkan Vekili Şafak Uslu, kadın elinin değdiği her işte bereket ve güzellik olduğunu bildirdi.

Kadınların üreterek ekonomiye ve aile bütçesine büyük katkılar sağlayabileceğinin en güzel örneğinin TEKKOOP’ta yaşandığının altını çizen Uslu, kadın üreticilere verdikleri desteğin ne kadar doğru bir yatırım olduğunu gördüklerini ve bununla gurur duyduklarını bildirdi.

Şafak Uslu, ilk sevkiyatın Kooperatife ve tüm üreticilere hayırlı olmasını diledi, ürün çeşitliliğinin artması için destek vermeyi sürdüreceklerinin altını çizdi.

Ayşe Saz da bu büyük başarıya katkı sunan tüm kooperatif üyesi kadınlar ile her zaman yanlarında olan Keşan Belediyesi ve Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ile Tarım Kredi Kooperatifleri’ne teşekkür etti.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.