DOLAR 32,5900 0.33%
EURO 34,8141 0.17%
ALTIN 2.509,171,01
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20924462,03%
Edirne
15°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Turnuva, Azat’ın anısına düzenlenecek

Turnuva, Azat’ın anısına düzenlenecek

ABONE OL
29 Ekim 2021 11:59
Turnuva, Azat’ın anısına düzenlenecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle gerçekleştirilemeyen “Spor Extra Trakya Birlik Futbol Turnuvası” bu yıl, 4-5 Eylül tarihleri arasında geçtiğimiz aylarda yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden Fatih Spor Kulübü’nün futbolcusu Azat Yapsıklı’nın anısına düzenlenecek.

Spor Extra Sorumlusu Levent Takan, pandemi nedeniyle gerçekleştirilemeyen “Spor Extra Trakya Birlik Futbol Turnuvası”nın bu yıl 4-5 Eylül tarihleri arasında Saraçhane Futbol Sahasında gerçekleştirileceğini söyledi.

“Spor Extra 3.Trakya Birlik U12 CUP” ismiyle hayata geçirecekleri futbol turnuvasının 2010-2011 doğumlu alt yapı gençlerine yönelik olarak düzenleneceğini belirten Takan, “Trakya Birlik Genel Müdürlüğü’nün bu yılda isim sponsoru olduğu 12 yaş futbol turnuvamızı, Temmuz ayı başında Edirne’de yaşanan sel felaketinde sele kapılarak elektrik akımına yakalanan ve yaşamını yitiren Edirne Fatih Spor Kulübü’nün yetenekli, lisanslı futbolcusu Azat Yapsıklı’nın anısına düzenliyoruz.16 takımın iştiraki ile gerçekleşmesini planladığımız futbol turnuvamızı ne yazık ki 13 takım ile düzenlemek zorunda kaldık. Günümüz malum şartlarından dolayı 3 kulübümüz son anda turnuvaya katılımlarını iptal etti” dedi.

Amaçlarının, Covid 19 pandemisi nedeniyle 1,5 yıldır maçlarını oynayamayan genç futbolcuların bol maçlı turnuvalar düzenlenerek yeteneklerini devam ettirebilmelerini sağlamak ve maç tecrübelerini artırmalarına yardımcı olmak olduğunu belirten Takan, “Saraçhane 1 ve 2 nolu futbol sahalarında gerçekleşecek olan turnuvamızda 13 takım 2 gün boyunca iki grupta yapacakları maçlarla mücadele edecek” dedi.

“Spor Extra 3.Trakya Birlik U12 CUP”a katılacak olan kulüpleri sıralayan Takan şunları söyledi; “Beşiktaş Edirne Futbol Okulu, Edirne Trakya Kartalları SK, Edirne Fatih SK, Edirne Birlik SK, Edirne Sancaktar SK, Edirne Genç Aslanlar SK (2 takım), Edirne Gazimihal SK, Edirne Şükrüpaşa SK, Edirne Şükrüpaşa Atletik SK, Edirne 25 Kasım SK, Lüleburgaz Atletik SK ve Çanakkale Atletik SK.4 Eylül Cumartesi günü saat 10:30’da ilk düdüğün çalacağı maçlara Edirneli tün futbolseverleri davet ediyoruz. Turnuvamızın düzenlenmesine maddi ve manevi katkı sağlayan başta Trakya Birlik Genel Müdürlüğü’ne, Edirne Safir Koleji’ne, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne, Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na, TFFHGD Edirne Şubesi’ne teşekkürlerimizi iletmeyi bir borç biliyoruz. Elbette teşekkürün en büyüğü turnuvamıza katılan kulüplerimizin yöneticileri ve genç futbolcularına. Turnuvamızın mottosu da olan “Aşımızı Olalım! Covid’e Geçit Vermeyelim…” ifadeleri kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.