DOLAR 32,3422 0.18%
EURO 35,1861 -0.02%
ALTIN 2.247,760,20
BIST 7.962,343,14%
BITCOIN 2141903-1,90%
Edirne
13°

KAPALI

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Ukraynalı heyet Edirne’de

Ukraynalı heyet Edirne’de

ABONE OL
23 Eylül 2020 10:31
Ukraynalı heyet Edirne’de
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ukrayna Cherkasy Devlet Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oleg Alexandrovich, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Aydın Novruzoglu Novruzov ve beraberindeki heyet, Edirne Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu ile görüştü.

Ukrayna Cherkasy Devlet Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oleg Alexandrovich ile Rektör Danışmanı Prof. Dr. Aydın Novruzoglu Novruzov, Edirne Belediyesi’ni ziyaret etti.

Ukrayna heyetini Belediyede Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu karşıladı. Bulgaristan’ın Nessebar Kenti’nde bir kongreye katıldıklarını ardından Edirne’yi de ziyaret etmek istediklerini belirten Ukrayna Cherkasy Devlet Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oleg Alexandrovich, Edirne’yi ve tarihi Edirne Belediye Binası’nı çok beğendiklerini söyledi.  Ukrayna Cherkasy Devlet Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oleg Alexandrovich, gösterdiği ilgiden dolayı da Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu’na teşekkür etti.

Konuklarını Tarihi Belediye Binası ile Atatürk Odası’nı gezdiren Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Heyet, ayrıca Selimiye Camii, Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi ve Edirne Belediyesi Kent Müzesi’ni ziyaret etti.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.