DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20799733,15%
Edirne

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ülkü Ocakları deprem bölgesinde

Ülkü Ocakları deprem bölgesinde

ABONE OL
14 Şubat 2023 11:06
Ülkü Ocakları deprem bölgesinde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanı Olgun Birbey Şahinbaş, Ülkü Ocakları İl ve İlçe Teşkilatları’nın deprem bölgesinde çalışmalarına devam ettiğini belirterek, “Bölgeyi en son Bozkurtlar terk edecek. O da en son ihtiyaç sahibinin tek bir ihtiyacı kalmadığında” dedi.

Sosyal medya hesabından Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanlığı’nın ve Ülkü Ocakları Keşan İlçe Başkanlığı’nın yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanı Olgun Birbey Şahinbaş, sosyal medyada Ülkü Ocaklarına yönelik iddialara da tepki gösterdi.

“BÖLGEYİ EN SON BOZKURTLAR TERK EDECEK “

Şahinbaş, açıklamasında şunları söyledi; “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ve Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ın deprem yaşandığı andan itibaren tavrı ortadadır. Liderimizin emriyle Ülkü Ocakları İl ve İlçe Teşkilatları ellerindeki imkanların tamamını seferber etti ve hâlâ seferber etmeye devam etmektedir. Lakin, birileri çıkıp utanmadan, fütursuzca ve şuursuzca düşünmeden diyor ki; “Devlet Bahçeli nerede?” Biz de onun evlatları diyoruz ki; Ülkücü Hareketin Lideri Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin, Ülkü Ocakları’ndaki binlerce evladı orada ve orada olmaya devam edecek!  Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım’ın da ifade ettiği gibi “Bölgeyi en son Bozkurtlar terk edecek. O da en son ihtiyaç sahibinin tek bir ihtiyacı kalmadığında” diyerek sözlerini noktaladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.