DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2080283-0,92%
Edirne
11°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Üretici Kadınlar belediyede bir araya geldi

Üretici Kadınlar belediyede bir araya geldi

ABONE OL
13 Kasım 2021 18:23
Üretici Kadınlar belediyede bir araya geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 nedeniyle bir süredir hizmet vermeyen Üretici Kadınlar Pazarı, 1 Haziran’da normalleşmeye geçilmesiyle birlikte 6 Haziran Pazar Günü açılacak. Bu nedenle gereken tedbirleri almak ve planlamaları yapmak üzere üreteci kadınlar Edirne Belediyesi’nde bir araya geldi.

Edirne’nin üretici kadınlarını bir araya getiren ve kadınların ev ekonomisine katkıda bulunmasını sağlayan Üretici Kadınlar Pazarı, pandemi nedeniyle kapanmıştı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, geçtiğimiz günlerde 1 Haziran’da normalleşmeye geçilmesiyle birlikte pazarın Antika Pazarı ile birlikte 6 Haziran’da tekrardan hizmet vereceğini müjdeledi. Bunun üzerine Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, Özel Kalem Müdürü Egemen Ilgın, Belediye Meclis Üyesi Nuray Yılmaz Geldi, Edirne Bel AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Tekin, Zabıta Müdürü Mustafa Zogo gereken tedbirleri almak ve planlamaları yapmak üzere üreteci kadınlar ile bir araya geldi.

Üretici Kadınları ve Antika Pazarı’nın bütün Türkiye’ye örnek olacağını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, “Desinler ki Edirne’de böyle bir Pazar var. Diğer illerden de gelsinler. Denetlenmeyen hiçbir şey başarıya ulaşmaz. Akılcı, bilimsel ve kurallara uygun işler yaparsak ve bunu da halka güzel arz edersek, talepte çoğalır. Pandemi döneminde üretimin ne kadar önemli olduğunu anladık. Edirne Belediyesi olarak, üretimin ve üreticinin her zaman yanındayız. Üretemeyen, halkını doyuramayan bir ülkenin geleceği olmaz. Kadın üreticilerimizin emeklerini en iyi şekilde halkımıza sunmak istiyoruz. Edirne Belediyesi olarak üreticililerimizle örnek bir pazar oluşturacağız ” diye konuştu.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.