DOLAR 32,5576 -0.11%
EURO 34,9579 0.35%
ALTIN 2.429,080,26
BIST 9.797,000,77%
BITCOIN 2077952-3,84%
Edirne
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Uşşak Faslı ve Solo Şarkılar Konseri düzenlendi

Uşşak Faslı ve Solo Şarkılar Konseri düzenlendi

ABONE OL
2 Haziran 2023 10:26
Uşşak Faslı ve Solo Şarkılar Konseri düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, “Uşşak Faslı ve Solo Şarkılar” konseri ile muhteşem bir geceye imza attı. Geceye katılan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan koroya teşekkür ederek, “Serhad şehrimiz Edirne’mizde halkımızı sanatla buluşturmaya devam edeceğiz. Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuarı’nda birçok konsere ve tiyatroya, sanatın her dalına ev sahipliği yapacağız. Etkinliklerimize tüm halkımız davetlidir” dedi.

Edirne Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Uşşak Faslı ve Solo Şarkılar’nı seslendirdiği muhteşem konseriyle bir kez daha Edirneliler ile buluştu. Konseri Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan tüm sanatseverler ile birlikte dinledi. Gürkan, sanatseverleri ücretsiz sahnelenen tüm oyunlara ve konserlere davet etti. Gürkan, Edirnelilere seslenerek, şu ifadeleri kullandı;

“Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı’mızda halkımızı sanatla, müzikle buluşturmaya devam ediyoruz. Halkımız bunaldı. Gençlerimiz bunaldı. Seçim süreci hepimizi yordu. Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuarı’mız da bunun için var. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, “Sanatsız kalmış bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir” sözüyle en zor şartlar altında kalsak bile, müzikten ve sanattan uzak kalmayan bir hayat kurmamız konusunda bize yol gösterici olmuştur. İşte bu nedenle hizmete kazandırdığımız Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı’nda birçok konsere ve tiyatroya, kısacası sanatın her dalına ev sahipliği yapmaya, halkımızı sanatla buluşturmaya devam edeceğiz. Tüm halkımız ile birlikte keyifli konserler, tiyatrolar etkinlikler izleyeceğiz. Ücretsiz gerçekleştireceğimiz tüm etkinliklerimize halkımızı tekrar davet ediyor, konseri gerçekleştiren, Türk Sanat Müziği Korosu’nun tüm üyelerine teşekkür ediyorum”

Gürkan, konser bitimi Koro şefleri Ebru Gövez Balkan ve Seven Sansı’yı tebrik çiçeğini takdim ederek, teşekkürlerini iletti.

Türk Sanat Müziği Korosu konseri izleyenlerden büyük beğeni aldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.