DOLAR 32,5960 0.36%
EURO 34,8722 0.38%
ALTIN 2.495,100,44
BIST 9.632,131,13%
BITCOIN 21272335,36%
Edirne
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Üşüyen Çocuklar Rüya Göremez’e, Halk Eğitim’den destek

Üşüyen Çocuklar Rüya Göremez’e, Halk Eğitim’den destek

ABONE OL
31 Aralık 2022 13:45
Üşüyen Çocuklar Rüya Göremez’e, Halk Eğitim’den destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keşan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülen “Üşüyen Çocuklar Rüya Göremez” kampanyasına destekler devam ediyor.

Konuyla ilgili olarak Keşan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Eylem Tanrıverdi, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Eylem Akdemir’i ziyaret ederek, kursiyerler tarafından örülen atkı, bere, eldiven, şal ve mont gibi eşyaları teslim etti.

“GÜZEL BİR ÇALIŞMA ORTAYA ÇIKTI”

Kampanyanın düzenlenmesinde emeği olanlara teşekkür eden Tanrıverdi, “Keşan Halk Eğitimi Merkezi olarak biz de kampanyaya destek veriyoruz. Bu kampanyayı duyduktan sonra kursiyerlerimizle paylaştık. Bunun üzerine usta öğreticilerimiz ve kursiyerlerimiz atkı, eldiven, şal, bereler ördü, montlar diktiler. Bu şekilde güzel bir çalışma ortaya çıktı. Kursiyerlerimiz ve usta öğreticilerimizle hazırladığımız, ördüğümüz eşyaları Belediyemize teslim ediyoruz.” dedi.

“TOPLAMDA İSE YAKLAŞIK BİN 500 PARÇA EŞYA BAĞIŞLANDI”

Daha sonra söz alan Akdemir ise desteklerinden ötürü Keşan Halk Eğitimi Merkezi’ne teşekkür ederek, “Yılın son mesai gününde Halk Eğitimi Merkezimizden, Sosyal Paylaşım Mağazamıza içleri ısıtan bir destek geldi. ‘Üşüyen Çocuklar Rüya Göremez’ temasıyla düzenlediğimiz kampanyamıza Keşan Halk Eğitimi Merkezimiz destek veriyor. Destek olan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Bugün yaklaşık 200 parça eşyayı teslim alıyoruz. Toplamda ise yaklaşık bin 500 parça eşya bağışlandı. Kampanyamıza destek olan vatandaşlarımız sayesinde ihtiyaç sahibi çocuklarımız bu kış üşümeyecekler. Destekleriniz ile herhangi bir çocuğumuzu baştan ayağa giydirerek mutlu edebilirsiniz. Kampanya kapsamında ihtiyaç fazlası veya kullanılmamış sıfır bot, kazak, atkı, mont, eldiven bağışlarını kabul etmeye devam ediyoruz. Kampanyaya destek veren tüm vatandaş ve kurumlarımıza teşekkür ediyoruz. Unutmayın; üşüyen çocuklar rüya göremez.” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.