DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20741950,51%
Edirne

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Uygulamalı Bilimler kep attı

Uygulamalı Bilimler kep attı

ABONE OL
9 Haziran 2022 10:37
Uygulamalı Bilimler kep attı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2021-2022 Akademik Yılının sona ermesiyle birlikte bölümlerini başarı ile tamamlayan Trakya Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğrencilerinin mezuniyet töreni coşkuyla kutlandı. Öğrencilerin ailelerinin de katıldığı Balkan Kongre Merkezi’ndeki törende duygu dolu anlar yaşandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören Trakya Üniversitesi tanıtım filminin izlenmesiyle devam etti.

Mezun öğrenciler adına Finans ve Bankacılık Bölümü birincisi Mesut Kayabaşı gerçekleştirdiği konuşmasında, sıkı bir eğitim ve öğretim hayatlarının sonuna geldiklerini belirterek, yetişmelerinde büyük emekleri olan aileleri ve akademisyenlere teşekkür etti.

Asıl hayatın mezun olduktan sonra başladığını belirten Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Sadi Uzunoğlu da, mezun olacak öğrencilerin mesleğini en iyi şekilde yapmaya çalışarak, ülkelerine katkı sağlayacaklarını söyledi.

Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer, ise mezun olacak öğrencilere içinde bulunduğunuz zamanı yakalamak için geleceği hedeflemeleri ve adımlarını ona göre atmaları gerektiğini belirterek, öğrencilere yeni hayatlarında başarılar diledi.

Mezuniyet törenine, bir video mesaj ile katılan ve mezun öğrencilere seslenen Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ise ülkesine, çevresine ve insanlığa fayda sağlayan bireyler olmanın kendileri için en büyük gurur ve mutluluk kaynağı olacağını vurguladı. Mezun öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar da dileyen Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, aileler ve akademisyenleri de katkılardan dolayı tebrik etti.

Törende açılış konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilere plaketleri verildi. Finans ve Bankacılık Bölümü Örgün Öğretimi birincisi Mesut Kayabaşı, Turizm İşletmeciliği Bölümü birincisi Arif Tan Mutlu, Turizm İşletmeciliği Örgün Öğretimi birincisi Berkay Atabay, Finans ve Bankacılık Bölümü İkinci Öğretimi birincisi Taner Meriç, Turizm İşletmeciliği Bölümü ikincisi Gülşah Babur, Turizm İşletmeciliği Bölümü İkinci Öğretimi ikincisi Maryana Tuktarova, Finans ve Bankacılık Bölümü ikincisi İlayda Sezer, Finans ve Bankacılık Bölümü İkinci Öğretimi ikincisi Aylin Özer, Turizm İşletmeciliği Bölümü üçüncüsü Enes Baydar, Turizm İşletmeciliği Bölümü İkinci Öğretimi üçüncüsü Gozel Iskandarova, Finans ve Bankacılık Bölümü üçüncüsü Merve Onbaş, Finans ve Bankacılık Bölümü İkinci Öğretimi üçüncüsü İbrahim Mazrek plaketlerini hocalarının ellerinden aldı.

Tören, plaket takdiminin ardından mezun olan tüm öğrencilere belgeleri verilerek devam etti. Meslek andının okunmasıyla birlikte öğrenciler mezuniyet heyecanlarını ve coşkularını keplerini havaya atarak kutladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.