DOLAR 32,3248 0.22%
EURO 35,1209 -0.04%
ALTIN 2.302,431,11
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 23000142,83%
Edirne
18°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Canalp, “Coşkuyla kutluyoruz”

Vali Canalp, “Coşkuyla kutluyoruz”

ABONE OL
15 Nisan 2021 18:11
Vali Canalp, “Coşkuyla kutluyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Valisi Ekrem Canalp, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97’nci yılını büyük bir heyecan ve coşkuyla kutluyoruz” dedi.

Edirne Valisi Ekrem Canalp, Cumhuriyetimizin 97’nci yılı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Vali Canalp mesajında şunları söyledi; Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97’nci yılını büyük bir heyecan ve coşkuyla kutluyoruz. Tarihi şan ve şerefle dolu milletimizin dünyaya kendi geleceğini belirleme iradesinden asla ödün vermeyeceğini haykırdığı Kurtuluş Savaşı’nın ardından kurulan Cumhuriyet, bu coğrafyada, milletimizin varoluş mücadelesinin en anlamlı eseri ve bağımsızlığına sahip çıkma kararlılığının en güçlü ifadesidir. Bu azimle yıllarca savaşan ve haklı mücadelesinden örnek bir zaferle çıkan Türk Milleti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bağımsız, güçlü ve çağdaş bir devlet olmayı başarmıştır.

97 yıl önce zor şartlar altında kurulan Cumhuriyetimiz, bu güne gelindiğinde çok önemli siyasi, kültürel, ekonomik ve sosyal gelişmeler ile gücüne güç katmakta, aziz milletimizin yarınlara daha umutla bakmasına ve hedeflerine daha kararlı adımlarla yürümesine vesile olmaktadır. Bu hedeflere ulaşmak için birlik ve beraberlik içinde birbirimizi kucaklayarak hep beraber çok çalışmalıyız. Aziz milletimiz, bunu başaracak güç ve kudrete sahiptir.

Ülkemizin köklü tarihi, kadim devlet geleneği ve muasır medeniyet fikri üzerine inşa edilen Cumhuriyetimizin 97’nci yılını kutlarken, başta Cumhuriyetimizi kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize şükranlarımı ifade ediyor, tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.